Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Π.Κουκουλόπουλος: «Η εκλογολογία είναι εις βάρος των πολιτών»

«Η εκλογολογία αποβαίνει εις βάρος των πολιτών, καθώς εισήχθη στον πολιτικό μας βίο και συντηρείται τώρα που μετά από πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να πάρουμε μια σειρά ευνοϊκά μέτρα, τα οποία για να αποδώσουν και να καταγράψουν συγκεκριμένα αποτελέσματα χρειάζονται ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Γι΄ αυτό όσοι επιμένουν να επαναλαμβάνουν διαρκώς τα σενάρια περί εκλογών, μπορεί να απαντούν έτσι στο αδιέξοδο που έχουν περιέλθει καθώς έχουν διαψευστεί παταγωδώς, η μια μετά την άλλη, οι εικασίες και οι προφητείες τους για την κατάρρευση της οικονομίας και της χώρας, αλλά η ουσία είναι πως τελικά εκείνους που βλάπτουν είναι τους πολίτες».
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος συμμετέχοντας σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης της ΝΕΡΙΤ.
Ο κ. Κουκουλόπουλος αφού ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται τις εκλογές, όπως και την αλήθεια καθώς οι εξελίξεις των τελευταίων χρόνων δικαίωσαν απολύτως την πολιτική που εκείνο εισηγήθηκε και οι άλλοι ακολούθησαν έστω και καθυστερημένα προκειμένου να μείνει η χώρα όρθια, υπογράμμισε ότι «η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να οδηγηθούμε σε μια εθνική συνεννόηση που θα αφορά το μέλλον όλων. Η έξοδος μας απ΄ το μνημόνιο έχει ήδη δρομολογηθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Οφείλουμε να πάμε μπροστά και αυτό θα γίνει μόνο με γενναίες και ριζικές μεταρρυθμίσεις σε καίριους τομείς. Από τη συνταγματική αναθεώρηση και τον εκλογικό νόμο, μέχρι το σύγχρονο κράτος που πρέπει, επιτέλους, να αποκτήσουμε και τις αλλαγές που είναι επιβεβλημένες στην παιδεία, την υγεία και αλλού, υπάρχουν μια σειρά μεταρρυθμίσεων για τις οποίες πρέπει όχι απλά να μιλήσουμε αλλά και να τολμήσουμε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει διαρκώς κόκκινες γραμμές για να μην αλλάξει τίποτα και παρότι βλέπει τα διάφορα ψεύδη του να καταρρέουν το ένα πίσω απ΄ το άλλο, έχει οχυρωθεί πίσω απ΄ το επιχείρημα πως οι εκλογές θα λύσουν τα πάντα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει εναλλακτική πρόταση, όπως δεν είχαν και κάποιοι άλλοι πριν απ΄ αυτόν».
Ο Υπουργός αναφερόμενος στη στάση που πρόκειται να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ, όποτε και αν γίνουν εκλογές, ήταν σαφής: «Το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει τη δική του πρόταση που θα απαντά σε όλα τα ζητήματα, αλλά θα μιλήσει και για όσα συνέβησαν αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια. Υπήρξαν συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές που μας οδήγησαν στις διπλές εκλογές του 2012, εξ αιτίας των οποίων φορτώθηκε στις πλάτες της χώρας και των πολιτών ένα βαρύ, επιπλέον, οικονομικό κόστος που αποτιμάται στα 20 δις ευρώ, περίπου.
Όπως θα πρέπει να μιλήσουμε και για την κατάσταση που παραλάβαμε το 2009, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή οι πολίτες δικαιούνται και πρέπει να μάθουν την αλήθεια.
Το ΠΑΣΟΚ έχει λόγο και οφείλει και στον ίδιο του τον εαυτό να μιλήσει καθώς επί πέντε χρόνια τώρα είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που βρίσκεται συνεχώς στα χαρακώματα δίνοντας τη μάχη για τη χώρα, τις ώρες που άλλοι λιποτακτούσαν. Και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που λιποτάκτησαν αυτό το κρίσιμο διάστημα».

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ