Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πυρσός – Οικονόμος Τσαριτσάνης την Κυριακή: Μονόδρομος η νίκη – Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα

Στην Θεσσαλονίκη μεταβαίνει την Κυριακή η ομάδα βόλει γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών όπου αντιμετωπίζει την ΑΣ Ελπίδα στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Με νίκη  θα βλέπει την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία με διαφορετική μάτι η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου.

Ηδη τα κορίτσια του Γιώργου Μέμτσα με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχουν ανέβει ψυχολογικά και δηλώνουν σίγουρες για την θετική έκβαση του κυριακάτικου μάτς με την ΑΣ Ελπίδα Θεσσαλονίκης.

Μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα του ΠΥΡΣΟΥ με Λάρισα και Θεσπρωτό φίλαθλοι που είχαν χρόνια να παρακολουθήσουν παιχνίδια των πρασίνων επανήλθαν και πάλι στις κερκίδες του ΔΑΚ.

Εντυπωσιασμένοι είναι ο πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Πατσούρης και ο αντιπρόεδρος κ.Παναγιωτόπουλος από τον ξεσηκωμό των φιλάθλων και ευελπιστούν να συνεχίσουν να προσέρχονται στο γήπεδο και το κυριότερο είναι ότι στηρίζουν την ομάδα με πάθος και παλμό.

Στην πόλη μας και στην γενέτειρα  του βρίσκεται ο συνταξιούχος τώρα αστυνομικός Βασίλης Στόκας ο οποίος υπηρέτησε την αστυνομία με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια για αυτό άλλωστε παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες μας.

Στο Κανάλι 28 μίλησε προχθές ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβνεών κ.θεόδωρος Κουκάκης όπου αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη να λειτουργήσει ο αξονικός τομογράφος.

Ευχής έργο όλων των Γρεβενών είναι η λειτουργία του αξονικού τομογράφου ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία ώστε να μεταβαίνουν στους γειτονικούς νομούς για αξονική τομογραφία.

Ολοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο ΔΑΚ εκεί όπου η αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών ο ΠΥΡΣΟΣ αντιμετωπίζει σε ένα κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι τον Οικονόμο Τσαριτσάνη.

Με νίκη ο ΠΥΡΣΟΣ βάζει ακόμη ένα λιθαράκι για την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία οι κερκίδες του ΔΑΚ την Κυριακή αναμένεται να είναι κατάμεστες και πάλι.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε για τους πενήντα ηρωϊκούς φιλάθλους των πρασίνων που βρέθηκαν προχθές στην Ηγουμενίτσα και βοήθησαν την ομάδα να φτάσει πιο εύκολα στην νίκη.

Στην εκπομπή Αθλητικοί Παλμοί ήταν προσκεκλημένοι και μίλησε προχθές οι ποδοσφαιριστές του Βατολάκκου ο 14χρονος Χρήστος Παπαδόπουλος και Σοφοκλής Κοτσατίσογλου.

Και οι δύο αναφέρθηκαν στην όχι καλή πορεία της ομάδας τους την ΑΕΠ Βατολάκκου όπου τόνισαν ότι την νέα αγωνιστική περίοδο θα παρουσιαστεί διαφορετική.

Πανέτοιμος είναι ο γρεβενιώτης ποδοσφαριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Σιόβας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν καιρό και έτσι τις επόμενες αγωνιστικές θα είναι στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού.

Στόχος φυσικά του Σιόβα είναι να είναι στην αποστολή της Εθνικής στο παγκόσμιο της Βραζιλίας όπως φυσικά και του έτερου γρεβενιώτη Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος προχθές σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα με την ομάδα του την Μπολόνια.

Ετσι λοιπόν πρώτη φορά θα έχει ο Νομός μας δύο ποδοσφαιριστές στο παγκόσμιο κύπελλο Βραζιλίας.

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα , ενόψει του Κυριακάτικου ματς στην Βόνιτσα με την τοπική ομάδα . Στην γρεβενιώτικη ομάδα δεν υπάρχει άγχος και θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο για θετικό αποτέλεσμα παρότι η Βόνιτσα διαθέτει μία δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα . Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

 

Πυρσός – Οικονόμος Τσαριτσάνης την Κυριακή

Μονόδρομος η νίκη

Ένα ιδιαίτερο κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Κυριακή ο Πυρσός μετά τις δύο μεγάλες νίκες με Λάρισα και Θεσπρωτό θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ώστε να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Ήδη στους φιλάθλους επικρατεί ξεσηκωμός για το δύσκολο αυτό παιχνίδι . Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα , οι προπονήσεις συνεχίζονται μέσα σε πολύ καλό κλίμα, άλλωστε τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχουν αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας . Απών από το κυριακάτικο ματς θα είναι ο τιμωρημένος Σάββας Κυριακίδης . Δηλώσεις για το ματς της Κυριακής με την  Τσαριτσάνη έκανε ο σκόρερ του προχθεσινού αγώνα με τον Θεσπρωτό, Στέλιος Τζερεμές , ο οποίος τόνισε : « είμαστε πανέτοιμοι για το δύσκολο αυτό παιχνίδι και ελπίζω με την συμπαράσταση των φιλάθλων να κατακτήσουμε ακόμη μια νίκη η οποία θα μας κάνει να βλέπουμε την συνέχεια του πρωταθλήματος πιο αισιόδοξα.»

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ