Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πυρσός Γρεβενών: Κρατά αναμμένη τη φλόγα – Αποφασισμένος να προσθέσει νέες επιτυχίες στη μακρόχρονη ιστορία του

Ανανεωμένος, ιδιαίτερα ταλαντούχος και υπολογίσιμος, ο Πυρσός Γρεβενών δηλώνει αποφασισμένος να προσθέσει νέες επιτυχίες στη μακρόχρονη ιστορία του.

 

 

Πρόκειται για την ομάδα-σύμβολο των Γρεβενών, ένα από τα αρχαιότερα σωματεία στο πανελλήνιο, αλλά και ιδιαίτερα λαοφιλή σύλλογο. Πλήθος ποδοσφαιριστών αναδείχθηκαν μέσα από τη συγκεκριμένη ομάδα, που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους και έγραψε κατά καιρούς τη δική της σημαντική ιστορία, ιδιαίτερα στη δεκαετία του ΄70, που δέσποζε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Έχοντας βιώσει ένα οδυνηρό υποβιβασμό από τη Γ΄ εθνική πριν από λίγα χρόνια (δε δήλωσε συμμετοχή) κι αφού πέρασε «από χίλια μύρια κύματα» το καλοκαίρι, όταν το ενδεχόμενο να μην κατεβεί στο νέο πρωτάθλημα της νέας Γ΄ εθνικής, τελικά βρέθηκε η λύση, η ομάδα οργανώθηκε αστραπιαία και ελπίζει στο καλύτερο. Καίριο στοιχείο για τον Πυρσό είναι η στελέχωσή του με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπου ξεχειλίζει το ταλέντο και η δίψα για διάκριση.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τα διοικητικά ηνία, αποφάσισαν να κάνουν την υπέρβαση, σε δύσκολους καιρούς βαθιάς οικονομικής κρίσης, με σεβασμό προς την ιστορία του σωματείου, αλλά και με την πεποίθηση στις δυνατότητες των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά: Θανάσης Πάλλης (πρόεδρος), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Πατσούρης (διευθύνων σύμβουλος), Τάκης Ζολώτας (γενικός γραμματέας), Βασίλης Τσίπης (γενικός αρχηγός), Σπύρος Φασόης (β΄ γραμματέας), Ανδρέας Παναγιωτόπουλος (ταμίας), Σπύρος Χρυσικόπουλος (δημοσίων σχέσεων), Μαρία-Ιωάννα Τριγώνη (υπεύθυνη Τύπου), Γιώργος Μπακαϊμης (έφορος γηπέδου), Γιάννης Τσιοπλής (σύμβουλος). Στη θέση του προπονητή, μετά από τον Ανδρέα Λέτσιο, επέστρεψε ο Σωτήρης Μαυροδήμος, που ήταν και πέρσι, γνωρίζει καλά την ομάδα και τους παίκτες και με την εμπειρία του αποτελεί εγγύηση για σωστή καθοδήγηση σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, οι φίλαθλοι στηρίζουν παραδοσιακά τον Πυρσό και χαίρονται πρώτιστα βλέποντας το καμάρι της πόλης να δίνει το δικό του αξιοπρεπή αγώνα στα γήπεδα της Γ΄ εθνικής.

 

 

Επιμέλεια: Κώστας Νικολαϊδης

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

F 1 F 2 F 3 F 4 F 5 F 6 F 7 F 8 F 9 F 10F 11 F 12 F 13 F 14 F 15 F 16 F 17 F 18 F 19 F 20F 21 F 22 F 23 F 24 F 25 F 26 F 27 F 28

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ