Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πυρσός Γρεβενών: Θολό το τοπίο για τους πράσινους

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής για το μέλλον του Πυρσού , ήδη επικρατεί ανησυχία στους φιλάθλους και στους ποδοσφαιριστές για το μέλλον των πρασίνων. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος θα είναι δύσκολη για την ομάδα μας και για όλες τις ομάδες, διότι η ενοποιημένη Γ΄και Δ΄Εθνική θέλει πιο πολλά πράγματα από πέρυσι και το κυριότερο όποιοι θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας πρέπει να ματώσουν οικονομικά διότι τα ψέματα τελείωσαν. Η περσινή χρονιά για τον Πυρσό , ο οποίος ανέβηκε κατηγορία τερματίζοντας χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα δεν πρέπει να επαναληφθεί , διότι για να πάει μία ομάδα καλά χρειάζεται να είναι όλα τακτοποιημένα . Προχθές σε επικοινωνία που είχαμε με υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης για το αν θα διεξαχθεί γενική συνέλευση ή όχι , μας απάντησε ότι  ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Τελειώνοντας, εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σημειώσουμε ότι πρέπει να βρεθεί μια δυνατή και αξιόπιστη λύση με όλους τους Γρεβενιώτες , για να πάει η ομάδα μπροστά διότι ο Πυρσός είναι υπόθεση όλων των Γρεβενιωτών, τους εγωισμούς πρέπει να τους αφήσουν στην άκρη , για το καλό του ποδοσφαίρου.

 

Καμβουνιακός Δεσκάτης

Την Τρίτη ήττα στην σειρά γνώρισε προχθές ο Καμβουνιακός Δεσκάτης , για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην ενοποιημένη Γ ΄ και Δ’ Εθνική , ηττήθηκε στην Φλώρινα με 3-0. Στο πρώτο αγώνα ηττήθηκε από την Καστοριά με 7-1 στην Δεσκάτη και την περασμένη Τετάρτη από την Άρδασσα με 2-0. Με λίγα λόγια ο Καμβουνιακός δεν ήταν έτοιμος για τα παιχνίδια μπαράζ, με μία ομάδα αποδιοργανωμένη , χωρίς πάθος , χωρίς τσαμπουκά, και φυσικά χωρίς αγωνιστικούς προσανατολισμούς , οι ευθύνες της διοίκησης , του προπονητή και όλων των εμπλεκομένων είναι μεγάλες, διότι ο Καμβουνιακός είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει όλοι να την σεβαστούμε . Ελπίζουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Καμβουνιακός να πετύχει κάτι καλό , αν και αυτό φαντάζει δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και στο 20’ ο Γυφτόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 26’ ο Ρωμαίος από μπαλιά του Γυφτόπουλου έγραψε το 2-0. Πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο ΠΑΣ Φλώρινα σημείωσε και τρίτο γκολ, με τον Μπατμά να πιάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ από 35’ μέτρα και να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, για το τελικό 3-0.

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: Στόικος, Λάγγος (62’ Παλικρούσης), Καρακόλης, Δερμιτζάκης, Τσιρώνης, Γκατζόπουλος, Μπατμάς, Ράμα (49’ Γεωργόπουλος), Φουδούλης, Γυφτόπουλος (60’ Μήνος), Ρωμαίος

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ: Κοτίτσας, Παπακωνσταντίνου, Λιάγκας, Λαγιόκαμπας Ε., Λαγιόκαμπας Λ., Πικοιλάκος, Ντάβαρος, Κοντούλας, Στράγκας, Σωτήρης, Παπατσάνης (84’ Τσιλινίκος)

 

 

Βόλεϊ Γυναικών

Έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στην ομάδα γυναικών βόλεϊ του γυμναστικού συλλόγου με την άνοδο στην Α2 κατηγορία και ήδη οι διοικούντες σε συνεργασία με τους προπονητές Τσιμπέρη και Χαντέ , έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην επόμενη αγωνιστική περίοδο και συζητούν θέμα οργάνωσης και μεταγραφών . Στόχος των διοικούντων είναι να αξιοποιηθούν οι αθλήτριες από τα Γρεβενά και μετά να στραφούν σε επιλογές από τους όμορους νομούς.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ