Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στον ΠΥΡΣΟ – Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο τμήμα βόλεϊ γυναικών

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στον ΠΥΡΣΟ, με αρκετούς να ανανεώνουν και με άλλους να μην τα βρίσκουν με την διοίκηση, αλλά οι συζητήσεις θα συνεχισθούν τις επόμενες μέρες.

Οι Γκέτσιος – Τζερεμές – Κοσμίδης  Παναγιώτη δεν τα βρήκαν τουλάχιστο μέχρι στιγμής και φυσικά αυτούς τους κάνει να σκέφτονται να μεταγραφούν σε άλλες ομάδες.

Εμείς όμως από την πλευρά μας είμαστε σίγουροι ότι η διοίκηση θα κάνει το παν να ενισχύσει την ομάδα, ιδιαίτερα ο Δημήτρης Πατσιούρης, όχι όμως όπως πέρσι μιλούσαμε για μεγαλεπήβολες μεταγραφές και στο τέλος ψωνίζανε παίκτες από το πανέρι.

 

Στην Ερέτρεια Χαλκίδας θα μεταβαίνουν τις ερχόμενες μέρες τμήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Καμβουνιακού Δεσκάτης.

Οπου θα συμμετάσχουν σε τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπου υπεύθυνος είναι ο βετεράνος Κώστας Φραντζίσκος.

 

Πρέπει κάποτε να κοπούν τα οφίτσια διαφόρων υπαλλήλων του δημοσίου, παρότι πήραν το εφάπαξ συνεχίζουν να έχουν διάφορα προνόμια.

 

Όπως παράδειγμα όταν ένας πολίτης πληρώνει στην ΔΕΗ 180 ευρώ, ο υπάλληλος της ΔΕΗ εν ενεργεία ή συνταξιούχος πληρώνει τα μισά σχεδόν.

 

Είναι αυτό που  λέμε συχνά ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες δύο ταχητήτων.

 

Οι συγγενείς του κ.Πρόδρομου Κυριακίδη με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους διοργανωτές και συμμετέχοντες του τουρνουά 5χ5 καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών κ.Γιώργο Κοσματόπουλο για την σημαντική οικονομική βοήθεια. Μακάρι η προσπάθεια αυτή να βρει κι άλλους μιμητές στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο τμήμα βόλεϊ γυναικών του γυμναστικού συλλόγου τόσο στο διοικητικό κομμάτι όσο και στο προπονητικό κομμάτι.

Όπως όλα δείχνουν προπονητής θα είναι και πάλι ο Γιώργος Μέμτσας, άλλωστε όταν ανέλαβε την ομάδα τα πήγε θαυμάσια αλλά όμως δεν κατόρθωσε να παραμείνει στην κατηγορία, άλλωστε το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

 

Ήδη οι αθλήτριες πέρυσι ήταν από ομάδες της Θεσσαλονίκης, όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν, άλλωστε και το οικονομικό κόστος είναι δυσβάστακτο.

 

Τα λάθη στο τμήμα βόλεϊ ξεκίνησαν πέρυσι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου όπου από την διοίκηση δεν έγιναν σωστές κινήσεις σε όλους του τομείς και έτσι χάθηκε η ευκαιρία η ομάδα να παραμείνει στην Α2  όπου ανέβηκε μετά από αρκετά χρόνια. Τέτοιες  ευκαιρίες αξιοποιούνται τώρα, ας ψαχτούν.

 

Ενώ στο Γυμνιστικό Σύλλογο και στο τμήμα βόλεϊ υπάρχουν χίλια μύρια προβλήματα, αντίθετα στο μπάσκετ υπάρχει έκδηλη ικανοποίηση.

 

Ήδη η  χρονιά πέρασε για το μπάσκετ ήταν άκρως επιτυχημένη,, η ομάδα τερμάτισε στην Πέμπτη θέση παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ ικανοποιώντας έτσι τους φιλάθλους οι οποίοι σε κάθε αγώνα του Πρωτέα δήλωσαν το βροντερό παρών.

 

Ο Πρόεδρος του Πρωτέα Μπάμπης Πενλίδης και η διοίκηση έχουν δημιουργήσει ένα σωματείο πρότυπο σε όλους τους τομείς.

Με τμήματα Ακαδημιών όπου 150 μικρά παιδιά μαθαίνουν μπάσκετ κάτω υπό τις οδηγίες ειδικευμένων προπονητών.

 

Ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών είναι ο Γιάννης Χασιώτης όπως και στην πρώτη ομάδα που πέρυσι κλήθηκε να κολυμπήσει στα βαθιά τα κατάφερε, βοηθοί του Χασιώτη είναι ο Μουράτογλου και Κλωνάρας.

 

Προχθές είχαμε λήξη τη χρονική περίοδο στις Ακαδημίες της  Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών.

 

Ήταν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για τις Ακαδημίες της ΕΠΣ, εκεί όπου 150 μικρά παιδιά στις σύγχρονες και Ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις πήραν τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου.

 

Υπό τις οδηγίες έμπειρων και ειδικών προπονητών και φυσικά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Προέδρου της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος και της διοίκησης.

 

Τα τμήματα των Ακαδημιών πήραν μέρος σε πάρα πολλά τουρνουά με Ακαδημίες των γειτονικών νομών και όχι μόνον.

 

Εκεί οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών πήραν εμπειρίες, χαρήκαμε, σκοράραμε και το κυριότερο έμαθαν να πειθαρχούν και το Ευ Αγωνίζεσαι, στοιχεία που θα τους φανούν χρήσιμα για την συνέχεια.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ