Πρόστιμα 500€ σε Κοζάνη και Φλώρινα για καύση υπολειμμάτων χωρίς μέτρα πυροπροστασίας
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 500€ στις 28 Φεβρουαρίου 2026, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, σε ημεδαπό, για μη τήρηση των απαραίτητων μέτρων πυροπροστασίας, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του Δήμου Κοζάνης.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 500€ στις 3 Μαρτίου 2026, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Φλώρινας, σε ημεδαπό, για μη τήρηση των απαραίτητων μέτρων πυροπροστασίας, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του Δήμου Φλώρινας.
Γραφείο Επικοινωνιών
ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Μακεδονίας
- Προηγούμενο Επίδομα ΟΠΕΚΑ έως 400€ για άτομα με κώφωση ή βαρηκοΐα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς γίνεται η αίτηση
- Επόμενο Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με τον Πρέσβη της Σουηδίας

























