Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πρωτιά του Δήμου Γρεβενών στη διαχειριστική επάρκεια του ΕΣΠΑ

Πρωτοπορεί ο Δήμος Γρεβενών αφού κατέστη επίσημος πλέον φορέας της διαχείρισης των έργων του ΕΣΠΑ (πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008), έχοντας την πανελλήνια πρωτιά μαζί με τον Δήμο Νέας Ιωνίας.

 

Η επίδοση του σχετικού πιστοποιητικού έγινε προς τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο την Δευτέρα 19-10-2009 από την Διευθύντρια του φορέα πιστοποίησης LETRINA SA κυρία Μαριαελένα Κανελλοπούλου, παρουσία των υπαλλήλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου.

 

Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε την πολλή σημαντική δουλειά που έγινε, την προσωπική εργασία και την στενή συνεργασία που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεχάρη τους συνεργάτες του στη Διοικητική Διεύθυνση, τις Τεχνικές Υπηρεσίες, το Τμήμα Προγραμματισμού, τις Οικονομικές Υπηρεσίες.

Τόνισε την πρωτιά του Δήμου Γρεβενών σε όλη την Ελλάδα, που τον καθιστά δικαιούχο των έργων του ΕΣΠΑ λέγοντας πως «δεν λειτουργούμε ευκαιριακά, αλλά βλέπουμε σε βάθος, θέλοντας να ανταποκριθούμε πλήρως σε όλο το φάσμα των ενεργειών του ΕΣΠΑ. Στόχος μας είναι η πιστοποίηση και οργάνωση όλων των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του προσώπων, η απόκτηση πλήρους ετοιμότητας».

Με τη σειρά του ο κ. Γιάννης Μητλιάγκας, εκπρόσωπος της εταιρείας μελετών, αναφέρθηκε στο όραμα και το σχέδιο και το συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς που χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν το Δήμαρχο Γρεβενών και αυτή τη Δημοτική Αρχή και το ξεχωριστό αποτέλεσμα που υπήρξε ανοίγοντας ιδιαίτερες δυνατότητες στο Δήμο Γρεβενών στην εκτέλεση έργων κατά τη διάρκεια της νέας προγραμματικής περιόδου.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ