Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Προσλήψεις στα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας, μέσω της κοινωφελούς εργασίας – Πόσες και ποιες είναι αυτές – Πίνακας

“Κλείδωσε” η κατανομή των θέσεων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, που ξεκινά μέσα στο Δεκέμβριο, με τις 2.653 προσλήψεις να αφορούν δομές του Υπουργείου Υγείας, όπως νοσοκομεία, υγειονομικές περιφέρειες, κέντρα απεξάρτησης, διοίκηση κ.ο.κ. Δείτε αποκλειστικά στο ergasia.gr την αναλυτική κατανομή των θέσεων, ανά ειδικότητα και φορέα.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, που θα ανακουφίσει προσωρινά 53.192 ανέργους, προσφέροντας πεντάμηνες θέσεις απασχόλησης σε δήμους, υπουργεία, περιφέρειες, ΟΑΕΔ και αποκεντρωμένες διοικήσεις.
Σύμφωνα με την τελική κατανομή, ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της “πίτας” των προσλήψεων διεκδικεί το υπουργείο Υγείας, με συνολικά 2.653 ωφελούμενους να τοποθετούνται στις δομές του.
Όπως είναι αναμενόμενο, τη μερίδα του λέοντος λαμβάνει η περιφέρεια Αττικής, με 1.080 θέσεις, ενώ ακολουθούν η Κεντρική Μακεδονία με 391 θέσεις, η Κρήτη με 198 θέσεις, το Νότιο Αιγαίο με 168 θέσεις, η Δυτική Ελλάδα με 158 θέσεις, η Πελοπόννησος με 126 θέσεις, το Βόρειο Αιγαίο με 110 θέσεις. Στη Δυτική Μακεδονία αντιστοιχούν 59 θέσεις, στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 75 θέσεις, στη Θεσσαλία 75 θέσεις, στη Στερεά Ελλάδα 59 θέσεις, στην Ήπειρο 69 θέσεις, και στο Ιόνιο 71 θέσεις.
Οι θέσεις εργασίας απευθύνονται σε υποψηφίους κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας, και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης, σε ευρύ φάσμα ειδικοτήτων. Την πλειοψηφία των θέσεων θα καταλάβουν άτομα του κλάδου των νοσηλευτών, βοηθών νοσηλευτών, διοικητικών γραμματέων και λογιστών, ενώ δε λείπουν οι θέσεις πληροφορικής, τεχνικών, ηλεκτρολόγων, γενικών καθηκόντων, οδηγών κ.α.
Οι προσληφθέντες θα εργαστούν σε Γενικά Νοσοκομεία, ΠΕΔΥ, διοικητικές δομές, στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, και θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης ανά την επικράτεια.
nosokomeiaditikis1

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ