Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο Αιμιλιανός”

Γράφει ο Βασίλης Αποστόλου

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 ο ετήσιος χορός του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο Αιμιλιανός” στο οικογενειακό κέντρο ΚΟΣΜΟΚΙΝΗΣΗ Κοζάνης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τιμητική βράβευση των φοιτητών γρεβενιώτικης καταγωγής που μένουν στην Κοζάνη οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2013. Ο γραπτός έπαινος συνοδεύονταν με βιβλία  προσφορά του δήμου Γρεβενών. Στην προσφώνησή του ο γραμματέας του συλλόγου Β. Αποστόλου ευχήθηκε στους φοιτητές καλές σπουδές, να συνεχίσουν να αριστεύουν στις πανεπιστημιακές σπουδές, να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που τους παρέχουν τα ελληνικά πανεπιστήμια, να αποκτήσουν επωφελείς γνώσεις, που η αξιοποίησή τους θα συμβάλλουν στην προσωπική ανέλιξη, στην εδραίωση ενός σύγχρονου κράτους.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπουκάλης ευχαρίστησε τους παρισταμένους στην εκδήλωση, τους ευχήθηκε καλές Αποκριές και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να συμμετέχουν στις προσεχείς εκδηλώσεις του συλλόγου, παρουσία χορευτικού στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση της  Καθαροδεφτέρας, στη συμμετοχή τους για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στα μέσα Μαρτίου. Χαιρέτησαν ακόμη  ο βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Γεώργιος Δασταμάνης  και ο δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Αμέσως μετά ξεκίνησε τρικούβερτο γλέντι με την ορχήστρα του Δημήτρη Μπουζαλή και Φώτη Καραβιώτη στο κλαρίνο, Χρήστου Ντάγκαλα στο τραγούδι, Στάμο Γιώργου στο βιολί, Τριάμπα Δημήτριου στο λαούτο, Αδάμου Γιώργου στο αρμόνιο, Τοργούτη Ηλία στο ντέφι και στο ποντικακό πρόγραμμα οι αδελφές Χριστίνα (λύρα), Αθηνά (νταούλι) Κυριακίδου.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του χορού ήταν ο πολύς κόσμος, το αμείωτο κέφι, η καθολική συμμετοχή όλων των παραβρεθέντων  που χόρεψαν με την ψυχή τους ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Μας δόθηκε η ευκαιρία να χορέψουμε και να ακούσουμε τραγούδια από την πλούσια γρεβενιώτικη παράδοση και από τον ξεριζωμένο ελληνισμό της Μικράς Ασίας.

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών συγχαίρει θερμά τους διακόσιους δωροθέτες, καταστηματάρχες της Κοζάνης κυρίως,ξενοδόχους Γρεβενών, Χαλκιδικής,  για την προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά και όλους όσους συμμετείχαν στην αγορά των λαχείων.

Στην εκδήλωσή μας παραβρέθηκαν ακόμη ο περιφερειάρχης κ.Γ.Δακής, ο αντιπεριφερειάρχης Ι.Σόκουτης, ο δήμαρχος Κοζάνης Λ.Μαλούτας, η αντιδήμαρχος του δήμου Γρεβενών Κ.Πέτρου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ι.Γιάτσιος, Μ.Αδάμος, ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Ε.Καραπάτσιος, ο πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου Γρεβενών Κ.Δημάδης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους που μας τίμησαν με πολυπληθή αντιπροσωπεία τους Βοϊώτες, Ηπειρώτες, Μακεδνούς, ΖΕΠ, Μετσόβου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ