Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τελετή Ονομασίας-Απονομής Πτυχίων Νέων Αστυνομικών *ΒΙΝΤΕΟ* (3/10/2011)

Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η Τελετή Ονομασίας-Απονομής Πτυχίων Νέων Αστυνομικών 15ης εκπαιδευτικής σειράς 2009-2011 που αποφοίτησαν από το Τμήμα Δοκίμων που βρίσκεται στην πόλη μας και υπάγεται στην Ανώτερη Σχολή που η Έδρα της βρίσκεται στην Κομοτηνή. Ύστερα από υπερδιετή κύκλο σπουδών οι Νέοι Αστυνομικοί μετά από την βασική τους εκπαίδευση, την σωματική και ψυχική προετοιμασία είναι πλέον ικανοί Αστυνομικοί και Ανακριτικοί Υπάλληλοι.

Συνολικά από το Γ.Δ.Α Γρεβενών αποφοίτησαν 161 Αστυφύλακες.

Στην τελετή βρέθηκαν εκατοντάδες άτομα , ανάμεσα τους γονείς των Νέων Αστυνομικών οι οποίοι συγκινημένοι είδαν το παιδί τους να παίρνει το χρίσμα του Αστυνομικού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γ. Δασταμάνης, ο Διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών κ. Θ. Καίσαρης, ο Διοικητής της Σχολής κ. Αθ. Σύρρος, ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων κ. Αθ. Ράικος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Γρεβενών κ. Χ. Τριγώνης, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συβουλίου κ. Απ. Τσένης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας κ. Β. Χονδρός ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων προέτρεψε τους Νέους Αστυνομικούς να είναι πάνω από όλα, δίκαιοι και σωστοί στην δουλειά τους.

Λίγα λόγια για την Σχολή

Η Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1984, μετά την ενοποίηση των Σωμάτων Ελληνικής Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων.

Είναι Ανώτερη Σχολή και έχει αποστολή την εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων. Από το 1995 οι Δόκιμοι Αστυφύλακες εισάγονται στη Σχολή με το σύστημα των Γενικών εξετάσεων , βάσει του Νόμου 2226/94.

Στα πλαίσια της αποκέντρωσης η έδρα της Σχολής μεταφέρθηκε στην Κομοτηνή και σε αυτήν ανήκουν τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου , Κομοτηνής , Ξάνθης Νάουσας , Καρδίτσας , Ρεθύμνου , Σητείας και Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ