ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα ΠΥΡΣΟΣ VS ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Η ΑΕ Καραϊσκάκης σημειώνοντας τρία τέρματα στα πρώτα 21 λεπτά του αγώνα, έφτασε στη νίκη με 3-1 απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, παραμένοντας παράλληλα αήττητη (μετράει δύο εντός έδρας νίκες και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες).

DSC_0198 DSC_0226DSC_0366 DSC_0397DSC_0203 DSC_0208DSC_0372 DSC_0374DSC_0332 DSC_0333

οι φωτογραφίες είναι από τοwww.prezasports.gr
Η ΑΕ Καραϊσκάκης στην πρώτη της καλή ευκαιρία στην αντίπαλη εστία κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 5΄ ο Γραβάνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πάσαρε στον Στάνσετιτς, ο οποίος έκοψε όμορφα την μπάλα και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 1-0. Στο 10΄ το σουτ του πολύ καλού Τζερεμέ έδιωξε ο Καραγκούνης σε κόρνερ και ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Κυριακίδη έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Στάνσετιτς στο 12΄ δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, με τον Κοσμίδη να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά στο 13΄ ήρθε το 2-0 για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Στάνσετιτς έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, με τον Γραβάνη να κατεβάζει ωραία την μπάλα και με σουτ να την στέλνει στα δίχτυα των Γρεβενών. Στο 21΄ του αγώνα έγινε το 3-0, όταν μετά από ωραία κίνηση και πάσα του Βασίλιεβιτς, ο Ραμπαβίλας τελείωσε εύστοχα τη φάση με πλασέ στη γωνία. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να γίνουν απειλητικοί με τον Τζερεμέ (28΄), όμως η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε κοντά σ’ ένα ακόμη τέρμα, καθώς έχασε ευκαιρίες με τους Βασίλιεβιτς (34΄) και Ραμπαβίλα (37΄). Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, Ιωαννίδης (42΄) και Τραυλός (45΄) δεν δυσκόλεψαν τον Καραγκούνη.
Στο 48΄ του β΄ μέρους η Αρτινή ομάδα λίγο έλειψε να κάνει το 4-0, με τον Γραβάνη να βγαίνει τετ α τετ και να διώχνει ο Κοσμίδης, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Ραμπαβίλας σούταρε και ο Λάλλος έσωσε στη γραμμή την ομάδα του, διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 49΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης απείλησε με τους Στάνσετιτς και Κόλλινς, ενώ στο 54΄ το γύρισμα του Σέρβου μεσοεπιθετικού έφυγε πάνω από το οριζόντιο. Στο 59΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1, με τον Τζερεμέ να σκοράρει με εκπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση, ένα τέρμα που χειροκρότησαν και οι Αρτινοί φίλαθλοι. Λίγα λεπτά μετά (67΄) ο Καραγκούνης έσωσε την ομάδα του σ’ ένα γύρισμα του Τζερεμέ στην περιοχή και στο 68΄ ο Πυρσός έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Λάλλος ανέτρεψε τον Στάνσετιτς που έφυγε στην αντεπίθεση και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Ραμπαβίλας και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 81΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Αρτινούς, με τον Βασίλιεβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Κοσμίδη σε τετ α τετ. Κόλλινς σε δύο περιπτώσεις και Βασίλιεβιτς έχασαν ευκαιρίες για την ΑΕ Καραϊσκάκης στα τελευταία λεπτά. Πλέον, για την ομάδα του Καραϊσκάκη, με την φανέλα της οποίας έκανε ντεμπούτο ο Αρμένιος Σιμονιάν, ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας Κυπέλλου, την ερχόμενη Κυριακή, με τον Δωτιέα στην Αγιά Λάρισας.
Διαιτητής: Τόμπρος Κώστας (ΕΠΣ Κέρκυρας),
βοηθοί: Γραικός – Σκορδίλης (ΕΠΣ Κέρκυρας).
Τελικές προσπάθειες (εντός εστίας): 19 (12) – 12 (6),
φάουλ υπέρ: 12-25, κόρνερ: 7-3, οφσάιντ: 5-3.
Κίτρινες κάρτες: Στάνσετιτς (22΄), Αβραμίδης (24΄), Κόλλινς (80΄).
Κόκκινη κάρτα: Λάλλος Π. (68΄, η πρώτη στο 34΄)
ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου (63΄ Βασίλας), Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Βασίλιεβιτς, Χούσος, Στάνσετιτς (79΄ Κυριάκης), Ραμπαβίλας, Γραβάνης (67΄ Καβαλλάρης).
Πυρσός Γρεβενών (Ηλίας Βάλης – Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης Γ., Μποζιάρης, Τραυλός, Λάλλος Θ. (λ.τρ. 14΄ Στεργιανός, 63΄ Παπακώστας), Κυριακίδης, Ιωαννίδης (55΄ Καρράς), Τζερεμές, Τσιάτσος, Δούμας, Κιοσέογλου, Λάλλος Π.

http://www.sportsarta.gr/

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ