Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πλήρωσαν 1700 ευρώ για 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, η πληρωμή δαπάνης ύψους 1700 ευρώ (με το ΦΠΑ) για την προμήθεια “4 κινητών συσκευών για κ. Περιφερειάρχη, κ.  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης και περιφερειακούς συμβούλους”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετικό αίτημα αγοράς.
Τώρα γιατί το Ελληνικό δημόσιο, υποχρεούται να πληρώνει, εκτός από το χρόνο ομιλίας χρήσης του κινητού από τους αιρετούς μας στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, που και αυτός είναι προκαθορισμένος,  επιπλέον χρήματα για αγορά ακριβών συσκευών κινητής τηλεφωνίας (με μια απλή διαίρεση καταλαβαίνει κανείς πόσο κόστισε η κάθε συσκευή), είναι απορίας(;) άξιον. Εξ όσων γνωρίζουμε, τα συμβόλαια χρόνου ομιλίας για  χρήση από ανθρώπους που υπηρετούν θεσμούς όπως Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος κτλ., προβλέπουν και ιδιαίτερα ελκυστικές επιδοτήσεις για προμήθεια συσκευής. Προς τι λοιπόν αυτή η επιπλέον δαπάνη; Στο κάτω κάτω της γραφής,  αν κάποιος από τους παραπάνω δε μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα ή την εικόνα χρήσης ενός κινητού μέσης κατηγορίας και επιθυμούσε διακαώς ένα υπερσύγχρονο,μπορούσε να το αποκτήσει συνεισφέροντας από το πορτοφόλι του. Η τυχόν δικαιολογία ότι πρόκειται για υπηρεσιακά τηλέφωνα που θα παραδοθούν στους επόμενους και θα είναι αντιστοίχως χρήσιμα και σε εκείνους,  όχι μόνο δεν πείθει, αλλά και δεν ευσταθεί, κρίνοντας από το γεγονός ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας, κάθε 2 χρόνια είναι σχεδόν επιτακτική η αγορά νέου κινητού.
Εν τέλει, το ζήτημα δεν είναι αποκλειστικά τα 1700 ευρώ, αλλά κυρίως η λογική του“έλα μωρέ, σιγά το ποσό”, που  δικαιολογεί(;) συμπεριφορές και φράσεις του τύπου“δικά μου είναι τα λεφτά, όπου θέλω τα βάζω”, όπως αυτές που ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Βελβεντό.
Kozan.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ