Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Παραιτήθηκε από τον ΑΟΤ ο Βαζάκας! (7/6/2011)

Ο Γιώργος Βαζάκας βρέθηκε τη Δευτέρα στα αποδυτήρια και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ τονίζοντας τους πως αυτό που κατάφεραν ήταν πραγματικά σπουδαίο. Η αλήθεια είναι πως αν ο Βαγγέλης Πλεξίδας έμπαινε στον κόπο απλά να κάνει ένα τηλέφωνο στον Γρεβενιώτη τεχνικό, ο ίδιος ήταν σε θέση να συνεχίσει στα Τρίκαλα.

Αλλά απο την στιγμή που ο μεγαλομέτοχος δεν απαντούσε στις κλήσεις του πρώην πλέον τεχνικού των Τρικάλων, ο τελευταίος θεώρησε πως δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσει στον ΑΟΤ.

Βαζάκας: Φεύγω ευτυχισμένος!

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Βαζάκα από τον πάγκο του ΑΟΤ, το “goaltrikala” επικοινώνησε με τον Γρεβενιώτη τεχνικό, ο οποίος δήλωσε ότι φεύγει χαρούμενος από την ομάδα καθώς η πίκρα της φυγής είναι πολύ μικρή σε σχέση με την αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο της πόλης αλλά και με την ικανοποίηση από την πορεία των «κυανέρυθρων».

«Φεύγω ευτυχισμένος και γεμάτος από τα Τρίκαλα γιατί έκανα τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου σαν προπονητής. Η νίκη αυτή απευθύνεται στην αγάπη που κέρδισα από τον κόσμο καθώς και στο ότι με κέρδισε ο κόσμος. Τα Τρίκαλα θα είναι μόνιμα στην καρδιά μου. Η μόνη πίκρα που έχω είναι ότι δεν ολοκληρώνω το έργο μου γιατί αυτή η ομάδα είναι έτοιμη να αλλάξει κατηγορία.

Ο μόνος που μπορεί να εξηγήσει την φυγή μού είναι ο ίδιος ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους συνεργάτες μου, τους Σακαφλιάδες και όλο τον άλλο φίλαθλο κόσμο, στα ΜΜΕ της πόλης και ειδικά τους παλαίμαχους που τους έχω μεσ’ στην καρδιά μου. Η πίκρα της φυγής είναι πολύ μικρή σε σχέση με την τόση χαρά που πήρα σε αυτή την ομάδα, σε αυτή την πόλη».

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ