Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Βενιζέλος: "Μέχρι 15 Δεκεμβρίου αντέχουμε χωρίς την 6η δόση" (3/11/2011)

Τα δέκα βήματα που θεωρεί αναγκαία για τη διάσωση της Ελλάδας αναλύει ο Ευ. Βενιζέλος στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Δεν προχωράμε σε δημοψήφισμα, ξεκαθάρισε.

“Θεωρώ υποχρέωσή μου να καταγράψω δέκα βήματα αναγκαία, για τη σωτηρία της χώρας”, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, αρχίζοντας την ομιλία του.

“Έχοντας το βίωμα των Καννών, μπορώ να σας πω ότι αν επιτευχθεί η αναγκαία συναίνεση, περιττεύει η διεξαγωγή δημοψηφίσματος”, είπε, σημειώνοντας πως με αυτήν τη λογική πήγαν πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών στη Σύνοδο.

Ασκώντας κριτική στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι όπως ακριβώς συνέβη στην Πορτογαλία και την Ιρλανδία, πρέπει να επιτευχθεί συναίνεση.

“Πρέπει να συμφωνήσουμε επί της ουσίας”, τόνισε και έκανε λόγο για ένα “ευρύτερο πολιτικό κλίμα που πρέπει να εδραιωθεί”.

“Το νέο κεκτημένο της συναίνεσης πρέπει να το καλλιεργήσουμε το ταχύτερο δυνατόν. Η συναίνεση είναι μεταξύ των αρχηγών των μεγάλων κομμάτων, αλλιώς η χώρα δεν αντέχει”.

“Πρέπει να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης αύριο”

Αναφερόμενος στην επικείμενη ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, τόνισε πως η κυβέρνηση έχει σηκώσει τεράστιο βάρος για τη σωτηρία της χώρας, με τη βοήθεια της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

“Θέλουμε να έρθουν κι άλλοι, να σηκώσουν αυτό το βάρος, όπως αναλογεί εθνικά”, τόνισε.

Κύρωση της Συμφωνίας με 180 ψήφους

“Αυτή η νέα σύμβαση πρέπει να έρθει στη Βουλή και να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών”,  είπε τονίζοντας πως η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση σταθερή, με κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Όπως ανέφερε ακόμη, πρέπει να διασφαλίσουμε τη χρηματοοικονομική σταθερότητα, ενώ διαβεβαίωσε πως το τραπεζικό σύστημα είναι απολύτως και πολλαπλά εγγυημένο.

Ακόμη, υπογράμμισε την ανάγκη, να αρχίσουν αύριο οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για το νέο πρόγραμμα, σημειώνοντας πως οι διαδικασίες πρέπει να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2012.

“Στα επόμενα τρία χρόνια αναμένουμε μείωση των τόκων κατά 14 δισ. ευρώ”, πρόσθεσε, προειδοποιώντας πάντως, ότι τα ταμειακά αποθέματα της χώρας είναι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

“Η δανειακή σύμβαση είναι ο μόνος δρόμος. Και μετά θα πάρει το λόγο ο λαός”, κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ