Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Αποτελέσματα εκλογών του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Γρεβενών

Η Γραμματεία ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Γρεβενών  χαιρετίζει τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που στις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών της 30ης  Μαΐου  στήριξαν και κατέταξαν δεύτερη δύναμη  την  ΕΣΑΚ- ΔΕΕ, το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ,  διπλασιάζοντας σχεδόν τις δυνάμεις της, από 33 ψήφους στις εκλογές του 2011,  σε 61 ψήφους στις φετινές εκλογές. Σας ενημερώνουμε ότι η παράταξή μας εξέλεξε δύο μέλη στο Δ.Σ. του Συλλόγου, τη συνάδελφο Ντάγκα Παναγιώτα και το συνάδελφο Λιάμπα Στέργιο και για πρώτη φορά έναν αντιπρόσωπο στην 82η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

 

Η παράταξή μας έδωσε έναν αγώνα με επίκεντρο τα προβλήματα των συναδέλφων στους χώρους δουλειάς, τις αναδιαρθρώσεις στην παιδεία με την επικείμενη αξιολόγηση και τη γενικότερη επίθεση που δέχεται το δημόσιο σχολείο αλλά και για όλα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, το εισόδημα, τις εργασιακές σχέσεις, το ασφαλιστικό.

Η σημαντική ενίσχυση της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ, της παράταξης που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, σημαίνει νέα αυξημένα καθήκοντα για τις ταξικές δυνάμεις στο σύλλογό μας .

Συνεχίζουμε και εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε ο σύλλογος  Δασκάλων  και Νηπιαγωγών του νομού Γρεβενών  να αποκτήσει ταξικό προσανατολισμό, να μαζικοποιηθεί, να γίνει όργανο πάλης και διεκδίκησης στα χέρια των συναδέλφων, σε ευθεία σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της πλουτοκρατίας και τα συνδικαλιστικά τους στηρίγματα στο σύλλογο. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους εκπαιδευτικούς θα συνεχίσουν τη μάχη, ώστε οι σύλλογοι διδασκόντων να γίνουν οχυρά αντίστασης και πάλης σε κάθε σχολείο, πυρήνες της Λαϊκής Συμμαχίας της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Καλούμε τους συναδέλφους σε απειθαρχία και ανυπακοή: να απαντήσουμε συλλογικά και ενιαία στην αντιλαϊκή επίθεση, ώστε να μην περάσουν η αξιολόγηση, η μείωση της οργανικότητας των Σχολείων, οι υποχρεωτικές μεταθέσεις και οι απολύσεις.

Επειδή η ενίσχυση της παράταξής μας θορύβησε φιλικά προσκείμενα στη Χρυσή Αυγή blogs και ιστοσελίδες, τους ξεκαθαρίζουμε ότι το ναζιστικό αυτό μόρφωμα που εχθρεύεται κάθε τι που  αφορά την πάλη για τα δικαιώματα των εργαζομένων, σίγουρα θα βρει απέναντί του τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας Εκπ/σης, ιδιαίτερα αν προσπαθήσουν να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο στις ψυχές των μαθητών μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι θα εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,  ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ!

 

Γρεβενά, 4 Ιουνίου 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ