Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πέρασαν 18 χρόνια από το χαμό του μεγάλου ηγέτη * Του Γιάννη Νούσια

Πέρασαν 18 χρόνια από το χαμό του μεγάλου ηγέτη που ένωσε την παράταξη και την έφερε στην εξουσία και έφερε την ουσιαστική Δημοκρατία στον τόπο μας. Έβγαλε από την αφάνεια τον Δημοκρατικό κόσμο από το κυνηγητό τόσων χρόνων της δεξιάς. Ο Μεγάλος Δημοκράτης που τα έβαλε με τους σάπιους της χούντας και φυλακίστηκε στις φυλακές Αβέρωφ.

Όπως και επί της δικτατορίας του φασίστα Μεταξά. Ως πρωθυπουργός αναγνώρισε την εθνική αντίσταση, δημιούργησε το ΕΣΥ με Νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε όλη την χώρα . Με υποδομές και στήριξη των αγροτών και μικρομεσαίων. Με περήφανη πατριωτική εσωτερική πολιτική. Με την ανάπτυξη σχέσεων με τα αραβικά κράτη, με την κίνηση των Ανεξάρτητων , με την καθαρά πατριωτική και γενναία απόφαση ως πρωθυπουργός όταν έδωσε εντολή ΄΄βυθίσατε το Σισμίκ΄΄ όπως έκανε και με το βυθίσατε το ΄΄ Χώρα΄΄ στην έκκληση του τότε πρωθυπουργού ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Ο πρωθυπουργός που έκανε τα μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα με μεγάλο αγώνα . Για όλους τους φίλους και τα μέλη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος θα μείνει στις καρδιές μας και θα αποτελεί τον καθοδηγητή μας. Ο ηγέτης που κινήθηκε όσο κανείς άλλος πολιτικός .

Με χτυπήματα κάτω από τη μέση από άνανδρους και σάπιους , ειδικά στο βρώμικο 1989 όταν η αριστεροδεξιά τότε συγκυβέρνηση θέλοντας δήθεν να κάνουν την κάθαρση με ψέματα και πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς με τις δήθεν υποκλοπές και σκάνδαλα. Στόχος τους φανερός η εξόντωση του , πολιτική και ηθική του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , με υπουργό δικαιοσύνης τότε τον κύριο Φώτη Κουβέλη και με κατήγορο τον κύριο Νίκο Κωνσταντόπουλο. Γι΄αυτό και τα γονίδια σήμερα είναι ισχυρά , το μίσος κατά του ΠΑΣΟΚ είναι αφάνταστο.

Έτσι για να μην ξεχνούν μερικοί εύκολα και τα θεωρούν τώρα όλα αυτονόητα. Στόχος είναι όλων μας τιμώντας την μνήμη του μεγάλου ηγέτη πιστοί στην 3η Σεπτέμβρη για κοινωνική δικαιοσύνη , για Δημοκρατία για περήφανη επιθετική πολιτική διότι το δόγμα δεν ΄΄δεν διεκδικούμε τίποτα ΄΄ δεν ισχύει , διεκδικούμε τα δίκια μας. Αυτήν ήταν η πολιτική και του Ανδρέα Παπανδρέου . Καθαρά και Ξάστερα.
Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον αείμνηστο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ

Νούσιας Ιωάννης
Πρώην γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών
Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών
Πρόεδρος ελεγκτικού ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ