Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πάλι τα αλαλάζοντα κύμβαλα;

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα το γεγονός ότι ο πρόεδρος και άλλα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου από τον πολιτιστικό σύλλογο Κιβωτού ,  παραιτήθηκαν μη ανερχόμενοι στις απαράδεχτες , ανερμάτιστες και παντελώς ασύστολες κατηγορίες , για κακή δήθεν εκτέλεση του προϋπολογισμού του συλλόγου .

     Τις κατηγορίες αυτές αφήνουν να κυκλοφορούν οι μάστοροι  του είδους στην Κιβωτό.

      Είναι ένα θέατρο αυτό  παραλόγου και συκοφαντίας προπαντός , το οποίο ξαναπαίξανε αυτοί οι ελάχιστοι και αρνητικοί , σε κάθε προοδευτική προσπάθεια  , Κιβωτιανοί .

       Δε ξεχνώ την πικρία που νιώσαμε το έτος 1987 , με τον Αλεξιάδη Ιορδάνη , Πρόεδρο τότε του πολιτιστικού συλλόγου . Επιστρέψαμε  από τη Γερμανία με το θεατρικό και χορευτικό τμήμα του συλλόγου . Εκεί στη Γερμανία δώσαμε σειρά παραστάσεων στις πόλεις της Γερμανίας , Μόναχο , Στουγκάρδη , Κέππιγκεν , όπου υπήρχαν Κιβωτιανοί μετανάστες . Στις θεατρικές και χορευτικές μας παραστάσεις αφήσαμε τις άριστες των εντυπώσεων προς όλους τους Ποντίους και μη , χωρίς να επιβαρύνουμε το σύλλογο ούτε πεντάρα .

Και τότε κυκλοφόρησαν τα ίδια σενάρια εις βάρος μας .

      Σήμερα παρακολουθώ πάντα κοντά και γνωρίζω τα πεπραγμένα του συλλόγου , τα οποία ξεχωρίζουν και ξεφεύγουν από την συνήθη πεπατημένη πεπραγμένων των άλλων συλλόγων γενικά .

      Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου προπαντός , όσο και τα άλλα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου , είναι άτομα εγνωσμένης αξίας , με προσφορά στην όλη υπόθεση της Κιβωτού . Σε ένα πράγμα μόνον ύστερον δεν αντέχουν στα τραύματα της αχαριστίας . Για αυτό τους γράφω σήμερα , για αν τους τονίσω ότι Πήλιους , Γούσηδες και εφιάλτες , πάντα έτρεφε η Ελλάδα. Η ανεύθυνη συζήτηση στα καφενεία της Κιβωτού και ο εξακοντισμός μύδρων από τα καφενεία είναι το αγαπητό άθλημα αυτών των ολίγων ευτυχώς .

      Εμείς όμως όλοι οι άλλοι σας επικροτούμε πάντα και στεκόμαστε στο πλευρό σας . Αγωνιούμε μάλιστα να δούμε τη συνέχιση του άξιου έργου σας , όπως το προγραμματίσατε στον προϋπολογισμό έργων και δράσης του συλλόγου .

       Αφήστε λοιπόν τα κύμβαλα να αλαλάξουν και εσείς επανέλθετε στις επάλξεις δράσης σας . Η Κιβωτός σήμερα , χωρίς κανένα τοπικό φορέα και καμία τοπική εξουσία, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τα δυναμικά της στοιχεία σε στοίχιση δράσης .

        Η στοίχιση προσφέρεται μέσα από το σύλλογο και τον Περικλή του Χρυσού αιώνα των Αθηνών κατηγόρησαν

Κύριε Πρόεδρε του συλλόγου Κιβωτού .

Χρήστος Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ