Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο χαιρετισμός του Προέδρου του «ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ», κ. Γιώργου Ευρενιάδη

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, Εκθέτες, Κυρίες και Κύριοι,
Σας καλωσορίζω στην 29η  «Έμπορο- Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» …… σε ένα από τους μακροβιότερους Οικονομικούς  & Κοινωνικούς θεσμούς της περιοχής μας.

Η έκθεση ανοίγει τις Πύλες και φέτος, συνεπής στο ετήσιο ραντεβού της με τους επαγγελματίες και το κοινό. Και φέτος, στους χώρους της – ο οποίοι περιλαμβάνουν μια έκταση 4.000 τ.μ. στεγασμένου χώρου και 2.000 τ.μ. υπαίθριου – θα ανανεωθούν οι σχέσεις εμπιστοσύνης επαγγελματιών και κοινού. Θα γνωρίσουμε ταυτόχρονα, νέες επιχειρήσεις και προϊόντα, από την περιοχή μας και ευρύτερα.
Η ΈΚΘΕΣΗ, αυτό το ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο, θα επιτελέσει και φέτος τον σκοπό της – αυτόν που οραματίστηκαν χρόνια πριν, άνθρωποι κυρίως του Επιμελητηρίου Κοζάνης και τον συνεχίζουμε και εμείς με όσες απαραίτητες προσαρμογές επιτάσσουν οι νέες συνθήκες της Αγοράς.
Δεν θα αναφερθώ στην υφιστάμενη οικονομική κατάσταση, που έχει περιέλθει η Χώρα, είναι πράγματα γνωστά ……   Θέλω, μόνο να αναλογιστούμε τον Αγώνα που δίνει ο καθένας μας από την πλευρά του και ιδιαίτερα τον Αγώνα που δίνουν οι επιχειρηματίες, για την ανεύρεση λύσεων και νέων δρόμων Εξέλιξης και Προοπτικής!

 

Οι εκθέτες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και φυσικά αντικατοπτρίζουν την εικόνα της Αγοράς και του οικονομικού γίγνεσθαι της περιοχής μας αλλά και της Χώρας.

 

Αδιαμφισβήτητα, οι εκθέτες μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για τη σωστή παρουσία τους στο χώρο. Τα εκθέματα που φιλοξενούνται εδώ, καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών, από ένα ευρύ φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

 

Από την πλευράς μας, οι διοργανωτές, δώσαμε έμφαση στην  ποιότητα των παροχών στους συμμετέχοντες και επισκέπτες. Αυτό αποτελεί για εμάς ένα διαχρονικά αδιαπραγμάτευτο στόχο. Ενώ το πρόγραμμα προσέλκυσης κοινού από την ευρύτερη περιοχή και πέραν της Δυτικής Μακεδονίας, με  ταυτόχρονη την προσέλκυση Εμπορικών Επισκεπτών, έγινε ιδιαίτερα στοχευόμενα.

Με γνώμονα τις στοχευμένες μας προσπάθειες αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, πιστεύουμε ότι και αυτή η διοργάνωση, θα δώσει θετικά αποτελέσματα στους Εκθέτες μας.

 

Ταυτόχρονα, η Έκθεση μας έχει και τον κοινωνικό της χαρακτήρα, και ας μην τον υποτιμούμε! Είναι ένας τόπος συναντήσεων, ανταλλαγής σκέψεων αλλά και ψυχαγωγίας! Για αυτό και φέτος, έχουμε προγραμματίσει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με ιδιαίτερη έμφαση στους μικρούς μας επισκέπτες.

Αυτή είναι και η συμβολή του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης», στην προώθηση και προβολή των Επιχειρήσεων!

 

Σε αυτήν μας την προσπάθεια, για ακόμα μια φορά, συνέβαλε σημαντικά και η Περιφέρεια Δυτικής  Μακεδονίας και εδώ να ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της, για την συνδρομή τους στον θεσμό. Βεβαίως, καμιά διοργάνωση δεν φτάνει στο αποτέλεσμα της, χωρίς την δέουσα προβολή της και για αυτό ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που όλα αυτά τα χρόνια, αδιάλειπτα, βρίσκονται στο πλευρό μας.
Ευχαριστούμε και τους εκθέτες μας – τους πρωταγωνιστές της Έκθεσης – για την πραγματικά πολύ καλή τους παρουσία  …… το πρώτο δείγμα του επαγγελματισμού που τους διέπει.

 

Ευχαριστούμε και όλους εσάς, που σήμερα μας τιμάτε με την παρουσία σας.

Εύχομαι σε όλους Καλά Αποτελέσματα και ευόδωση των προσπαθειών σας!

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ