Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ, η ΄΄ποδοσφαιρική ανάσταση΄΄ και οι δηλώσεις στα … καφενεία

Δεν είναι γούρικο τελικά  για την ομάδα των Αεράτα , το γήπεδο της Κνίδης , όπου δεν γνώρισε θετικά αποτελέσματα.

Ενθουσιασμένοι έμειναν οι διαιτητές του Συνδέσμου Καρδίτσας, οι οποίοι διεύθυναν τους αγώνες των μικτών ομάδων Γρεβενών – Καστοριάς, από τις εγκαταστάσεις του ενωσιακού γηπέδου το οποίο διατηρείται σε άψογη κατάσταση.

Δεν έχει οριστεί ακόμη για το πότε  θα διεξαχθεί το παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στο Νεοχώρι και την Αμυγδαλιά , που όποια ομάδα κερδίσει αναβαίνει κατηγορία.

Οικονομική βοήθεια προσέφερε στην ομάδα του Κτηνοτροφικού Αστέρα ο Δημήτρης Παπαϊωάννου,  τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Αστέρα , Ευθύμιος Τσιοπλής , η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές.

Στις 20 Μαρτίου και στο γήπεδο της Δεσκάτης θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ ανάμεσα στην Δεσκάτη και τον Πυρσό. Ένα παιχνίδι πόλος έλξης της περιοχής  της Δεσκάτης των Χασίων και γενικά της ευρύτερης περιοχής.

Συγκλονίζει το γεγονός με το εξάχρονο παιδάκι στα Τρίκαλα που  ανακάλυψε η δασκάλα του πως  ήταν νηστικό για αρκετές μέρες. Ελπίζουμε στην πόλη μας να μην έχουμε τέτοια περιστατικά.

Όλοι γνωρίζουμε ότι γίνονται έργα στην πόλη μας , άλλωστε τα βλέπουμε όλοι μας, πρέπει να τηρούνται οι κανόνες διότι δημιουργούνται στο δρόμο λακούβες και αρκετά αυτοκίνητα καταστρέφονται , πρέπει οι εργολάβοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σωστή η απόφαση του Δήμου να απομακρύνει τους Αθίγγανους από την περιοχή Μερά, όπου δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής , άλλωστε ήταν κοντά στο ΕΠΑΛ και θα δημιουργούσαν προβλήματα στους μαθητές.

Στα Γρεβενά και στο χωριό τους, στους Μαυραναίους μαζί με την οικογένεια του θα περάσει τις Απόκριες ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου .

Δείγμα λοιπόν της αγάπης   του κ. Παπαϊωάννου προς τον τόπο του , τον οποίο τιμά και αγαπάει με το παραπάνω. Το απέδειξε άλλωστε όταν πριν λίγα χρόνια δαπάνησε πακτωλό χρημάτων για την ομάδα του Πυρσού.

Ας μας πούνε ποιος δαπάνησε τόσα πολλά χρήματα όπως ο κ. Παπαϊωάννου , διότι για να βγάλεις χρήματα από την τσέπη σου χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα .Ποιος την έχει … κανείς! Είναι όλοι τους μονάχα για λόγια και δηλώσεις στα καφενεία.

Εδώ όμως ισχύει η λαϊκή παροιμία , ουδείς άγιος άγιασε στον τόπο του.

Την ποδοσφαιρική του ανάσταση ζει στην Ιταλία ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος , ο οποίος σε δηλώσεις χαρακτήρισε όνειρο την περιπέτεια του στο ιταλικό ποδόσφαιρο , και στην ομάδα της Μπολόνιας, με την οποία σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Φιορεντίνα.

Ενώ στον Παναθηναϊκό δεν τον θέλανε, στην Ιταλία, διαπρέπει ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής . Αυτήν είναι η Ελλάδα που δεν σέβεται τα παιδιά της.

Την ήττα γνώρισαν προχθές Τετάρτη για το πρωτάθλημα των Ενώσεων οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών , οι παίδες ηττήθηκαν με 3-1 ενώ οι νέοι ηττήθηκαν με 2-1

Στην Αθήνα βρίσκεται από προχθές ο νεαρός ποδοσφαιριστής Τσιαρσιώτης Γιώργος του Πυρσού . Τον νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή   εντόπισαν τα λαγωνικά του Ολυμπιακού και τον  προσκάλεσαν για δοκιμή στο Καραϊσκάκη.

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες της Δ Εθνικής . Στον τρίτο όμιλο  όπου σχεδόν όλα έχουν κριθεί , υποβιβάζονται οι Αλεξάνδρεια Αργος, Αεράτα και Μακεδονικός , ενώ ανέρχονται στους νέους ομίλους που θα δημιουργηθούν φέτος Γ ΄και Δ΄Εθνική οι υπόλοιπες επτά ομάδες, δηλαδή Κοζάνη , Νάουσα, Λευκάδια, Νεοκαισάρεια, Κάστωρ , Πυρσός , ΕΑ Παύλου. Τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν το Σάββατο   είναι τα εξής:

Κάστωρ – Αεράτα

Κοζάνη – Λευκάδια

Νεοκαισάρεια – Άργος

ΕΑ Παύλου – Μακεδονικός Κοζάνης

Νάουσα – Πυρσός

ΠΥΡΣΟΣ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πυρσού ενόψει του Σαββατιάτικου ματς με την Νάουσα στην Νάουσα. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο, άλλωστε η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία , αλλά παρόλα αυτά οι πράσινοι θα μεταβούν στην Νάουσα για το τρίποντο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Σωτήρης Μαυροδήμος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κουτσομήτρο, ο οποίος είναι τιμωρημένος .

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

Στην Καστοριά μεταβαίνει το Σάββατο η ομάδα των Αεράτα όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάστωρ. Τα Αεράτα θα αγωνιστούν χωρίς άγχος , άλλωστε έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία και θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα .

Ενωσιακό πρωτάθλημα

Με την 17η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της ΕΠΣ στην Α κατηγορία , το Σάββατο όπου έχουμε αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ο ΑΓΟ Δήμητρας υποδέχεται την Κιβωτό στο γήπεδο του και θέλει να επιστρέψει στις νίκες , ενώ ο Αρης Καρπερού θα αγωνιστεί στο γήπεδο του με την ουραγό Ποντινή και η Παλιουριά παίζει στο γήπεδο της με την ΑΕΠ , ενώ  ο πρωταθλητής Καμβουνιακός υποδέχεται στην Δεσκάτη τον Κεραυνό Μεγάρου, τέλος ο ΑΟ Σειρήνας αντιμετωπίζει τον Κτηνοτροφικό Αστέρα.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Παλιουριά-ΑΕΠ

Σειρήνα-Κτην. Αστέρας

Δήμητρα  – Κιβωτός

Δεσκάτη – Μέγαρο

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Καρπερό – Ποντινή

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ