Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συζήτησε με τους βουλευτές της Ν.Δ

Χθες (Τρίτη 23 Οκτωβρίου) ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε το εντευκτήριο της βουλής, όπου οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ο κ. Σαμαράς τους χαιρέτησε έναν προς έναν και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους.

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης τον συνεχάρη για τον αγώνα που δίνει και για την επίτευξη της αλλαγής του κλίματος απέναντι στην Ελλάδα και της ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας μας. Ο κ. Κοψαχείλης επισήμανε στον πρωθυπουργό την ανάγκη να βρεθεί λύση για τον Οδικό Άξονα Ε65, που αποτελεί ένα σημαντικότατο έργο που μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στη στρατηγική ανάπτυξη όλων των περιοχών από όπου διέρχεται. Ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι το ζήτημα το γνωρίζει, το διαχειρίζεται το Υπουργείο Ανάπτυξης και βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις, επίσης ότι θα πρέπει ο Βουλευτής Γρεβενών να επισκεφτεί, εκ νέου, το Υπουργείο Ανάπτυξης για περαιτέρω ενημέρωση. Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον Βουλευτή Γρεβενών ότι μετά την ψήφιση των μέτρων θα “εγκατασταθεί” στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο κ. Σαμαράς μαζί με τους Βουλευτές παρακολούθησαν από την τηλεόραση τη μαγνητοσκοπημένη δήλωση του και μεταξύ άλλων είπε στους Βουλευτές ότι: «Δουλεύω εφτά μέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το 24ωρο. Για έναν σκοπό. Να σώσουμε τη χώρα. Να ψηφίσουμε τα μέτρα και μετά να αφοσιωθούμε στην ανάπτυξη» και υποσχέθηκε ότι μόλις περάσει αυτό το στάδιο, θα μπορεί να βλέπει προσωπικά τον καθέναν από αυτούς.

Ο Πρωθυπουργός στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κλίμα που αρχίζει να αλλάζει εντυπωσιακά, ότι ήδη έχουν επιστρέψει αρκετές καταθέσεις και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για επενδύσεις και ότι αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσουμε. Επισήμανε σε όλους ότι: «Την Ελλάδα θα τη σώσουμε όσοι τολμήσουμε»

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ