Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο ξένος Τύπος: Η Γερμανία διέλυσε το Ελληνικό φρούριο

Στην ανωτερότητα της Γερμανίας και την άνετη νίκη της επί της Ελλάδας στάθηκε η πλειοψηφία του ξένου Τύπου.

Διαβάστε τι γράφουν σε όλη την Ευρώπη

 

Bild: «Τέσσερα υπέροχα γκολ κόντρα στην Ελλάδα, τώρα είμαστε στα ημιτελικά. Τέταρτο ματς, τέταρτη νίκη, πάντα το Euro είναι μαύρο, κόκκινο και καυτό! Νικήσαμε 4-2 την Ελλάδα, όμως συνεχίζουμε με ένα κλασικό ματς με τον νικητή του Αγγλία-Ιταλία»Kicker: «4-2! η Γερμανία διέλυσε το φρούριο της Ελλάδας. Η Εθνική είναι στα ημιτελικά του Euro 2012. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ κατάκτησε μία δίκαιη νίκη με 4-2 πετυχαίνοντας την 15η σερί νίκη της ξεπερνώντας την ισοφάριση από τον Σαμαρά. Πλέον περιμένει το νικητή του ζευφαριού Ιταλία-Αγγλία».Welt: «Με νίκη 4-2 η Γερμανία βρέθηκε στα ημιτελικά του Euro. Η Εθνική ομάδα προκρίθηκε άνετα στους ‘4’, με την Ελλάδα να εμφανίζεται για μερικά λεπτά στο δεύτερο μέρος όταν και ισοφάρισε. Λαμ, Κεντίρα, Κλόζε, Ρόις πέτυχαν τα γκολ».

Spiegel: «Εξαιρετικό θέαμα και η Γερμανία στα ημιτελικά. . Η ομάδα του Λεβ θριάμβευσε, έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και χτυπούσε κατά βούληση. Η νίκη θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη».
Goal.com: «Η Γερμανία… χτύπησε την Ελλάδα και πέταξε για τα ημιτελικά. Η Γερμανία ήταν εξαιρετική απέναντι στην πολύ αδύναμη Ελλάδα και έχασε πολλές καλές ευκαιρίες».
Sport.de: «Στα ημιτελικά! Η Γερμανία νίκησε 4-2 την Ελλάδα. Μετά από ένα μικρό σοκ που προκάλεσαν οι Ελληνες, η Γερμανία έκανε εκπληκτικό παιχνίδι στα προημιτελικά του Euro και προκρίθηκε στην 4άδα».
As: «Η Γερμανία δεν έδειξε έλεος. Κυριάρχησε της Ελλάδας, η οποία ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Τα γκολ των Λαμ, Κεντίρα, Κλόζε, Ρόις τσέκαραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά».
Yahoo: «Η Γερμανία συνέτριψε την Ελλάδα στα προημιτελικά του Euro. Η Γερμανία πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, νίκησε 4-2 την Ελλάδα και θα είναι στα ημιτελικά της Παρασκευής».
Marca: «Η Γερμανία τρομοκρατεί την Ευρώπη. Η Γερμανία απέφυγε τη γκέλα, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελλάδας με 4-2 και έφτασε στα ημιτελικά του Euro. Είχε ένα δύσκολο τεστ για το αν είναι διεκδικήτρια του τίτλου αφού παρατάχθηκε χωρίς κάποιους βασικούς κόντρα σε ένα δυναμικό ελληνικό σύνολο το οποίο υπέκυψε στην γερμανική δύναμη»
NewsIt.gr

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ