Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο "Μέγας Αλέξανδρος" συμμετείχε στους χειμερινούς αγώνες (15/2/2012)

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 10 με 12 Φεβρουαρίου  οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης των κατηγοριών στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κολυμβητήριο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 11 κολυμβήτριες στις κατηγορίες  κορασίδων  παγκορασίδων- Α και παγκορασίδων –Β. Συγκεκριμένα

Στην κατηγορία κορασίδων  ηλικίες 1996-1997

Πρώτη θέση στα 50μ πρόσθιο  και 4 θέση στα 200μ πρόσθιο η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Τρίτη θέση και στα 3 αγωνίσματα (50μ ,100μ και 200μ) στο ύπτιο  κατέλαβε η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Στα 50μ πεταλούδα αγωνίστηκε η  ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ με πολύ καλή εμφάνιση για την ηλικία της ( γεν 1997) στην  κατηγορία κορασίδων .

Στην κατηγορία παγκορασίδων –Α

Η ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ με πολύ καλές επιδώσεις κατέλαβε την 6 θέση στα 400μ και 8 θέση στα 200μ ελεύθερο οπού προκρίθηκε στους θερινούς αγώνες κατηγοριών και στα 2 αγωνίσματα ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στο 3 αγώνισμα 100μ ελεύθερο όπου βελτίωσε την ατομική της επίδοση.

Επίσης στην κατηγορία παγκορασίδων –Α συμμετείχε και η σκυτάλη 4Χ100Μ ελεύθερο με τις  ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ   ΜΠΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ   ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ και  ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ.

Στην κατηγορία παγκορασίδων –Β

Η ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ με πολύ καλές επιδώσεις αγωνίστηκε στα 50μ και 100μ ελεύθερο όπου κατέλαβε την 7 θέση  και προκρίθηκε στους θερινούς αγώνες κατηγοριών.

Η ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  αγωνίστηκε στα 200μ ύπτιο  όπου προκρίθηκε στους θερινούς αγώνες κατηγοριών . Να σημειώσουμε ότι  για πρώτη φορά η ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και  η ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ πετύχανε χρόνους πρόκρισης  στα 200μ ύπτιο και 50μ ελεύθερο για το θερινό πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνει στην ΑΘΗΝΑ το καλοκαίρι.

Επίσης στην  κατηγορία παγκορασίδων Β συμμετείχαν και οι σκυτάλες 4Χ100Μ ελεύθερο και 4Χ100Μ μικτής ομαδικής  με τις ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΙΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ  ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και  ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις συνεχόμενες επιτυχίες και διακρίσεις που έχουν, τους προπονητές για τη προσπάθεια που καταβάλουν και αναδεικνύουν το ταλέντο των κολυμβητών τους και τους γονείς των αθλητών για τη άριστη συνεργασία τους με τους προπονητές και το Σύλλογο γενικότερα.

Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε τη πολύτιμη αρωγή του Δήμου Γρεβενών και προσωπικά του ιδίου του Δημάρχου κ. Κουπτσίδη για τη συνεχή και ομαλή λειτουργία του Κολυμβητηρίου Γρεβενών ώστε να μπορούν να αθλούνται απρόσκοπτα οι αθλητές του συλλόγου.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ