Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο λόγος και πάλι για το κολυμβητήριο της πόλης μας

Το κολυμβητήριο πέρυσι λειτούργησε με σοβαρές δυσκολίες, αλλά παρά τα εμπόδια λειτούργησε αποδοτικά. Και αυτό οφείλεται περισσότερο στο μεράκι και τις προσωπικές θυσίες των γυμναστών του τοπικού κολυμβητικού συλλόγου, οι οποίοι προσέφεραν ακόμη και μέρος από το μισθό τους, για να μην κλείσει. Φέτος είναι κρίμα να μη λειτουργήσει εγκαίρως το στολίδι της πόλης, στο οποίο αθλούνται γύρω στα 300 παιδιά. Αυτό είναι γνωστό τόσο στον κ. Αντιπεριφερειάρχη, όσο και τον κ. Δήμαρχο της πόλης, οι οποίοι εξέφρασαν με δημοσιεύματά τους στον τοπικό τύπο τα συγχαρητήριά τους προς τα παιδιά, που πρώτευσαν στους κολυμβητικούς αγώνες της Κεντροδυτικής Μακεδονίας στη Νάουσα και στους Πανελληνίους στο ΟΑΚΑ της Αθήνας.

Εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πέρα από την κολύμβηση υπάρχουν και άλλα αθλήματα, τα οποία έχουν ανάγκη από οικονομική στήριξη, ας έχουν υπόψη τους ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλη προσέλκυση νέων στα άλλα αθλήματα, όσο στην κολύμβηση στην πόλη των Γρεβενών. Άλλωστε είναι πολύ σημαντικό για μια κοινωνία να συνηθίσει τα παιδιά στον αθλητισμό από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών. Πέρα από την ωφέλεια της άθλησης, με την καλή αυτή συνήθεια αποφεύγεται συγχρόνως και η στροφή των νέων στις επικίνδυνες έξεις (κάπνισμα, ναρκωτικά, ηλεκτρονικά παιχνίδια, κλπ).

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή οικονομική κατάσταση και ύστερα από κατάλληλη ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, οι τοπικές αρχές θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου από την αρχή του σχολικού έτους τόσο με την κάλυψη των εξόδων νια τη θέρμανση του νερού στις πισίνες και τα ντουζ, όσο και με τη τοποθέτηση του απαραίτητου νοσηλευτικού προσωπικού για την ασφαλή άθληση των παιδιών. Επιπλέον απαιτείται η αυστηρότερη επίβλεψη του διορισμένου προσωπικού για την ομαλή λειτουργία και συντήρηση των υποδομών, καθώς και η έγκαιρη συνδρομή των αρμοδίων στην επιτυχή διεξαγωγή κολυμβητικών αγώνων στην πόλη μας.

Συμπερασματικά παραμένει κρίσιμο ζήτημα για την πόλη μας να φροντίσει κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς για την ομαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου και των συναφών αθλητικών δραστηριοτήτων, γιατί προσφέρουν σε εκατοντάδες παιδιά της πόλης μας μαζική άθληση, ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα και ευκαιρίες για πανελλήνιες διακρίσεις.

 

Αναστασιάδης Βασίλης

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ