Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο κυπελλούχος Πυρσός, η παραμονή στην κατηγορία και τα … οικονομικά προβλήματα

Παρουσία 600 και πλέον  ατόμων διεξήχθη ο τελικός της ΕΠΣ ανάμεσα στον Καμβουνιακό και στον Πυρσό στο πανέμορφο γήπεδο της Δεσκάτης το οποίο τονίζουμε ότι διαθέτει και ταρτάν.

Η παρουσία 600  ατόμων στον τελικό της ΕΠΣ δείχνει τον σεβασμό προς τον θεσμό της ΕΠΣ Γρεβενών , η οποία αξίζει να σημειώσουμε ότι διοργάνωσε για ακόμη μία φορά έναν άψογο τελικό.

Τα εύσημα λοιπόν στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Κοσματόπουλο , στα μέλη της διοίκησης και σε όσους δούλεψαν γι αυτόν τον τελικό.

Οι φίλαθλοι του Καμβουνιακού παρά την ήττα της ομάδας τους χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές του Πυρσού για τα τέσσερα τέρματα που σημείωσε.

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε προχθές στον τελικό από τον διαιτητή Θάνο και τους βοηθούς Χαρίση και Στεφούλη.

Συνέντευξη παραχώρησαν προχθές Τρίτη στο Ράδιο Γρεβενά για τον τελικό Δεσκάτης – Πυρσού , οι προπονητές των δύο ομάδων, Πιτιλάκος της Δεσκάτης και Μαυροδήμος Σωτήρης.

Το κύπελλο στην ομάδα του Πυρσού που στέφθηκε κυπελλούχος το έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης  Γιώργος Δασταμάνης , ενώ στους ηττημένους ο Δήμαρχος της Δεσκάτης κ. Μίγγος.

Σε δύο αγωνιστικές τελειώνει το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής του τρίτου ομίλου , ο Πυρσός ως γνωστόν παρέμεινε στην κατηγορία , για το τι θα κάνει η νυν διοίκηση την νέα αγωνιστική περίοδο , ουδείς γνωρίζει.

Όλοι γνωρίζουν το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τη ομάδα μας, και γενικά όλες τις ομάδες .

Την Κυριακή στις 16.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στο Νεοχώρι και την Αμυγδαλιά , όποια ομάδα κερδίσει ανεβαίνει κατηγορία , πέρσι το Νεοχώρι σε αγώνα μπαράζ ηττήθηκε από την Δήμητρα και έτσι παρέμεινε στην Β κατηγορία.

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, εκεί όπου ο Πρωτέας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πρωτέας , που αξίζει να σημειώσουμε ότι πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και πέτυχε τον στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να ακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Πρωτέα ο Ιωαννίδης, ο οποίος ως γνωστόν είναι γιατρός αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Γρεβενών. Ο Ιωαννίδης ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Με κολακευτικά λόγια εκφράστηκε στην προχθεσινή συνέντευξη στο Ράδιο Γρεβενά ο Σωτήρης Μαυροδήμος για τους ποδοσφαιριστές του Πυρσού , είναι όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές και μπορούν και του χρόνου στην ενοποιημένη κατηγορία  να προσφέρουν πάρα πολλά.

Το πρώτο επίσημο γκολ με την φανέλα του Πυρσού σημείωσε προχθές ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Πυρσού Γιώργος Τσιαρσιώτης , ο οποίος ομολογουμένως είχε καλή απόδοση.

Την πρώην του ομάδα τον Καμβουνιακό Δεσκάτης, πλήγωσε προχθές στον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην Δεσκάτη και τον Πυρσό ο Σωτήρης Ιωάννης πρώην παίκτης της Δεσκάτης.

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Προτελευταία αγωνιστική έχουμε στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής του τρίτου ομίλου . Ο Πυρσός αντιμετωπίζει την Νεοκαισάρεια στο ΔΑΚ ενώ τα Γρεβενά Αεράτα υποδέχονται τα Λευκάδια. Η Νάουσα τίθεται αντιμέτωπη με την ΕΑ Παύλου το Αργος αντιμετωπίζει την Κοζάνη στο Αργος , ο Μακεδονικός Κοζάνης αντιμετωπίζει την Αλεξάνδρεια ενώ ρεπό έχει ο Κάστωρ.Τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αντιμετωπίζει την Κυριακή στο ΔΑΚ ο Πυρσός στο προτελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Οι πράσινοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος , άλλωστε η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία που ήταν ο βασικός της στόχος . Έτσι  λοιπόν αναμένεται να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισάξιες και ποιοτικές ομάδες.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα και ο Σωτήρης Μαυροδήμος αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Γρεβενά Αεράτα

Τα Λευκάδια υποδέχεται η ομάδα των Αεράτα στο γήπεδο της Κνίδης και φυσικά θέλουν το τρίποντο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Το πρόγραμμα του τρίτου ομίλου

Πυρσός – Νεοκαισάρεια

Αεράτα – Λευκάδια

Αργος – Κοζάνη

Μακεδονικός – Αλεξάνδρεια

Νάουσα – ΕΑ Παύλου

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ