Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο Ανδρέας Πάτσης την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στα Γρεβενά

Την Τετάρτη επτά Ιανουαρίου αναμένεται στην πόλη μας ο πρώην μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη για το τι θα πράξει για την ομάδα του Πυρσού. Ο Πρόεδρος των πρασίνων Δημήτρης Πατσιούρης είχε δηλώσει  πριν καιρό αδυναμία να συντηρήσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική και έτσι ο κ. Πάτσης με προτροπή του βουλευτή Τιμολέων Κοψαχείλη, άλλωστε τους συνδέει συγγένεια, θέλει να βοηθήσει την ομάδα της περιοχής του, κατάγεται από το Δοτσικό  και σκοπός του είναι να βοηθήσει τον Πυρσό ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στους φιλάθλους του Πυρσού υπάρχει μία συγκροτημένη αισιοδοξία αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Τέλος για να παλέψει ο Πυρσός να παραμείνει στην κατηγορία χρειάζεται τουλάχιστον δέκα παίκτες πρώτης γραμμής και οι εξελίξεις πρέπει να τρέξουν γρήγορα διότι ο χρόνος των μεταγραφών είναι λίγος.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτέα παρότι έχει αγωνιστική απραξία εδώ και 15 μέρες λόγο των εορτών. Ο  τεχνικός Γιάννης Χασιώτης είναι ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του στις προπονήσεις και ευελπιστεί το 2015 ο Πρωτέας να έχει ανοδική πορεία. Την ερχόμενη Κυριακή ο Πρωτέας αντιμετωπίζει την Βόνιτσα στο Αγρίνιο, ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα. Τέλος προχθές την Κυριακή για το εφηβικό πρωτάθλημα η ομάδα του Πρωτέα επικράτησε της  α ΑΕΚ Κοζάνης με 85-35.

Κ.Μ

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Δεν υπάρχουν πρωταθλήματα στην Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων λόγο των εορτών και φυσικά λόγο του καιρού, αντίθετα κανονικά θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Ενώσεων με τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών να αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες της Βέροιας στην Βέροια και με την ομάδα της μικτής παίδων να αναζητά ακόμη μία νίκη ώστε να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα και φυσικά να τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο που είναι ικανή για όλα.

Κ.Μ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ