Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ουκρανοί αστυνομικοί εξευτελίζουν διαδηλωτή – Ενα βίντεο οργής!

Σοκάρει το βίντεο που ανέβηκε στο youtube και το οποίο δείχνει έναν διαδηλωτή γυμνό στο χιόνι να εξευτελίζεται από αστυνομικούς στην Ουκρανία.

Συγγνώμη ζήτησαν οι ουκρανικές αρχές μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εικονίζονται να κακομεταχειρίζονται έναν γυμνό άνδρα σε εξωτερικό χώρο μέσα στο χιόνι.
«Το υπουργείο Εσωτερικών ζητά συγγνώμη για τις απαράδεκτες πράξεις των ένστολων ανδρών στο βίντεο που δείχνει έναν γυμνό άνδρα» ανέφερε το υπουργείο σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Οι αρχές ανακοίνωσαν την έναρξη έρευνας «με στόχο να εξακριβωθούν ο τόπος και η χρονική στιγμή» του επεισοδίου αυτού, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σήμερα στο YouTube, δείχνει έναν άνδρα που οδηγείται γυμνός στο χιόνι προς ένα βαν της αστυνομίας από άνδρες των ειδικών δυνάμεων, εκ των οποίων κάποιοι φορούν κράνη και κάποιοι κουκούλες, ενώ όλοι κρατάνε γκλομπ. Πριν επιβιβαστεί στο βαν, οι αστυνομικοί σταματούν τον άνδρα και τον αναγκάζουν να σταθεί και να ποζάρει- κρατώντας ένα φτυάρι, προς την κάμερα ενός κινητού που κρατά ένας αστυνομικός. Στο πλευρό του βρίσκεται ένας άλλος ένας άνδρας των δυνάμεων επιβολής της τάξης με το πρόσωπο καλυμμένο. Ο τελευταίος τον τραβάει από το λαιμό και τον χτυπά. Ο συλληφθείς φέρει εμφανή σημάδια από χτυπήματα στην πλάτη.

Δείτε το βίντεο

Η αντιπολίτευση δεν σταματά να καταγγέλει επεισόδια αστυνομικής βίας εναντίον των διαδηλωτών. Η άγρια καταστολή μιας κινητοποίησης κυρίως των φοιτητών στις 30 Νοεμβρίου συνέβαλε να κλιμακωθεί το κύμα των διαδηλώσεων οπαδών της αντιπολίτευσης, που ζητούν την παραίτηση των υπουργού Εσωτερικών καθώς και του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο περί κακοποίησης διαδηλωτών από τις αστυνομικές δυνάμεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι, όπως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χθες στο Κίεβο, τα οποία είχαν απολογισμό 5 νεκρούς.

Ένας Ρώσος δημοσιογράφος του ιστότοπου Lenta.ru ο οποίος βρέθηκε στο Κίεβο συνελήφθη σήμερα το πρωί και αφέθηκε ελεύθερος μετά από μιάμιση ώρα κράτησης κατά την οποία δήλωσε ότι τον είχαν αναγκάσει να γονατίσει στο χιόνι και τον ξυλοκοπούσαν. Ένας συνάδελφός του δημοσίευσε φωτογραφία όπου ο Αντρέι Κισέλεφ εμφανίζεται με το πρόσωπο του πρησμένο προφανώς από τα χτυπήματα και τα φρύδια του ματωμένα.

newsit.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ