ΟΛΥΜΠΙΟΝ: Αναλυτικά το πρόγραμμα για την περίοδο Πέμπτη 13 έως και Τετάρτη 19 Μαρτίου
ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42
‘’ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ’’
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Κυριακή 16/03
ΩΡΑ: 19:00
Είσοδος ελεύθερη
Το Δίκτυο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Καστοριάς σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: «Τέχνη και Επιχειρηματικότητα, Δύο έννοιες Πολλές ιστορίες» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 16 Μαρτίου 2025 και ώρα 19:00 στο κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ.
Πρωταγωνίστριες επιχειρηματίες της διπλανής πόρτας, η Βενίτα, η Ελπινίκη και η Μένη που μέσω της τέχνης αντλούν δύναμη για το απαιτητικό επιχειρηματικό τους αγώνα και δημιουργούν πολλές ιστορίες έμπνευσης.
Στην εκδήλωση συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς με το μουσικό σύνολο BOOM-BOOM.
ΣΚΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ / BLACK BAG
ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
Πέμπτη 13/03 έως και Τετάρτη 19/03
ΩΡΑ: 21:15
Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh
Ηθοποιοί: Cate Blanchett, Michael Fassbender, Regé-Jean Page, Marisa Abela, Naomie Harris, Tom Burke, Pierce Brosnan
Διάρκεια: 93 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025
Χρονολογία παραγωγής: 2025
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΝΩ ΤΩΝ 15 (Κ15)
Όταν μια πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών κατηγορείται ότι πρόδωσε τη χώρα, ο σύζυγός της, επίσης κατάσκοπος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στον γάμο του και στην πατρίδα του.
Trailer: https://youtu.be/VZby6PSgL88
ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ / SICILIAN LETTERS
ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
Πέμπτη 13/03 έως και Τετάρτη 19/03
ΩΡΑ: 21:00
Σκηνοθεσία: Φάμπιο Γκρασαντόνια, Αντόνιο Πιάτσα
Ηθοποιοί: Toni Servillo, Elio Germano, Daniela Marra, Barbora Bobulova, Giuseppe Tantillo, Fausto Russo Alesi, Antonia Truppo, Tommaso Ragno, Betti Pedrazzi, Filippo Luna, Rosario Palazzolo, Roberto De Francesco, Vincenzo Ferrera, Maurizio Marchetti, Gianluca Zaccaria, Lucio Patanè.
Διάρκεια: 122 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025
Χρονολογία παραγωγής: 2025
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΙΤΑΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας:
Μετά από πολλά χρόνια φυλάκισης για εγκλήματα που σχετίζονται με τη μαφία, ο Κατέλο, ένας μακροχρόνιος πολιτικός, έχει χάσει τα πάντα. Όταν η Ιταλική Μυστική Υπηρεσία τον «πείθει» να βοηθήσει στη σύλληψη του Ματέο, του τελευταίου μεγάλου αφεντικού της Μαφίας που βρίσκεται ακόμα σε φυγή, τον οποίο ο Κατέλο γνωρίζει από τότε που ήταν παιδί, βλέπει την ευκαιρία να επιστρέψει. Ένας οξυδερκής άνδρας με εκατό μάσκες, ένας ακούραστος χαμαιλέοντας, που μετατρέπει την αλήθεια σε ψέμα και το ψέμα σε αλήθεια, ο Κατέλο ξεκινά μια αλληλογραφία με τον δραπέτη, εκμεταλλευόμενος το συναισθηματικό κενό του νεότερου. Ένα στοίχημα που, με έναν από τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες στον κόσμο, ενέχει πάντα έναν βαθμό κινδύνου…
Trailer: https://youtu.be/4jAxOaiUqoI
ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ / A REAL PAIN
ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
Πέμπτη 13/03 έως και Τετάρτη 19/03 *(Εκτός Σάββατο 15/03 & Κυριακή 16/03)
ΩΡΑ: 19:15
Σκηνοθεσία: Jesse Eisenberg
Ηθοποιοί: Jesse Eisenberg, Kieran Culkin, Will Sharpe, Jennifer Grey, Kurt Egyiawan, Liza Sadovy, Daniel Oreskes
Διάρκεια: 90 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025
Χρονολογία παραγωγής: 2025
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής:
Καταλληλότητα ταινίας:
Δύο εντελώς αταίριαστα ξαδέρφια, ο David (Jesse Eisenberg) και ο Benji (Kieran Culkin) ξαναβρίσκονται μετά απο χρόνια ώστε να μεταβούν στην Πολωνία μετά τον θάνατο της γιαγιάς τους, ώστε να τιμήσουν την μνήμη της. Η ξενάγησή τους στο παρελθόν παίρνει εντελώς άλλη τροπή όταν έρχεται στο προσκήνιο η ταραγμένη ιστορία της οικογένειάς τους.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=owY839AGcDw
‘’Ο ΨΑΡΟΤΟΜΑΡΑΣ’’
ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Σάββατο 15/03
ΩΡΑ: 17:45
Διάρκεια: 60 Λεπτά
Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/o-psarotromaras/?lang=el
Trailler: https://youtu.be/bYbt98YoQlc
Περισσότερες πληροφορίες στο
Facebook Κουκλοθέατρο Κρήτης
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977987248
Περίληψη:“Ο Ψαροτρομάρας” όπου έχει τεράστια επιτυχία για όγδοη συνεχόμενη χρονιά!
Ένα έργο γραμμένο από την Φρόσω Χατόγλου την δεκαετία του ’80. Πρόκειται για ένα παιδικό έργο διαχρονικό. βγαλμένο από την ζωή όπου με έντεχνο και χιουμοριστικό τρόπο περνάει τα μηνύματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας! Τα ίδια τα παιδιά κατά την διάρκεια της παράστασης “νιώθουν” την αδικία και ουσιαστικά βοηθούν να επαναστατήσουν τα ψαράκια ενάντια στον Ψαροτρομάρα και τα σχέδια του να φτιάξει ένα μεγάλο παλάτι γκρεμίζοντας τα σπίτια τους στον βυθό της Ψαροχώρας.
Το λυθρίνι, το μπαρμπούνι και η γόπα μαθαίνουν τα σχέδια του Ψαροτρομάρα. Μόνα τους ψάχνουν να βρουν μία λύση αλλά ο φόβος ότι θα τους κάνει μια χαψιά τα απογοητεύει ακόμα περισσότερο. Ώσπου στο δρόμο τους θα βρεθεί η γοργόνα. Θα τους βοηθήσει και θα τους παροτρύνει να ψαρέψουν τον Ψαροτρομάρα! Όλα τα ψαράκια στο βυθό θα κάνουν μία μεγάλη διαδήλωση στο βυθό βροντοφωνάζοντας με όλα τα παιδιά “Κάτω Ο Ψαροτρομάρας”!
Εκεί θα τα κρυφακούσει όλα η σουπιά και θα τα μαρτυρήσει στον Ψαροτρομάρα όπου εκείνος θα φυλακίσει τη Γοργόνα που βοήθησε να χαλάσουν τα σχέδιά του. Ακόμα και ο δικαστής παροτρύνει τα ψαράκια να μην κάνουν τίποτα και να μείνουν στα σπίτια τους. Ούτως ή άλλως ο Ψαροτρομάρας υποσχέθηκε ότι θα δώσει στα ψαράκια δουλειά! Μα οι μικροί μας φίλοι του βυθού, έχουν σπάσει πλέον τον φόβο τους, θα ψαρέψουν μαζί με την βοήθεια των παιδιών τον Ψαροτρομάρα και τη Σουπιά και θα ελευθερώσουν την Γοργόνα..!
SUPERWINGS (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
Παρασκευή 14/03 έως και Κυριακή 16/03
ΩΡΑ: 19:00
Σκηνοθεσία: Ζαοκίνγκ Κάι Κάι Ντονκίνγκ
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 89 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Οι Super Wings ορμούν στους ουρανούς για να σώσουν τη μέρα που ο Billy Willy, ένας δόλιος κατασκευαστής παιχνιδιών, απαγάγει αστέρια των social media και τους στέλνει στο διάστημα.
Trailer: https://youtu.be/l-6LwlkgmAg
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
Σάββατο 15/03 και Κυριακή 16/03
ΩΡΑ: 17:00
Σκηνοθεσία: Άλεξ Τσιτσίλιν
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 94 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2025
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Σε αυτή τη φρέσκια και ανατρεπτική εκδοχή ενός κλασικού παραμυθιού, ο μοχθηρός μάγος Κέζαμπορ απαγάγει την πεισματάρα και ατίθαση πριγκίπισσα Μίνα, ελπίζοντας να τη χρησιμοποιήσει ως πιόνι στα σκοτεινά του σχέδια. Όμως, η Μίνα δεν είναι μια τυπική δεσποσύνη σε κίνδυνο – με το κοφτερό μυαλό και το ανυπότακτο πνεύμα της, κάνει τη ζωή των απαγωγέων της ανυπόφορη, ενώ σχεδιάζει μια τολμηρή απόδραση. Την ίδια στιγμή, ο αρραβωνιαστικός της, ένας ευφυής αλλά απρόθυμος ήρωας, αναγκάζεται να εγκαταλείψει την ασφάλεια του παλατιού και να βυθιστεί σε έναν κόσμο γεμάτο μάγισσες, δρυΐδες και ομιλούντα ζώα. Καθώς η περιπέτεια ξεδιπλώνεται, οι πρωταγωνιστές ανακαλύπτουν ότι η αληθινή γενναιότητα δεν κρύβεται στην καταγωγή ή τη δύναμη, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσουν το άγνωστο, και στην αγάπη που τους δίνει φτερά να πετάξουν.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=aXA_8YTPz4U
DOG MAN (ΜΕΤΑΓΛ.)
ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
Κυριακή 16/03
ΩΡΑ: 16:30
Σκηνοθεσία: Peter Hastings
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 94 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2025
Χρονολογία παραγωγής: 2024
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Όταν ένας πιστός σκύλος της αστυνομίας και ο αστυνόμος ιδιοκτήτης του τραυματίζονται εν ώρα καθήκοντος, μία παράδοξη, αλλά σωτήρια χειρουργική επέμβαση ενώνει τους δύο σε ένα και έτσι γεννιέται ο Dog Man. Ο Dog Man δεσμεύεται να προστατεύει, να υπηρετεί και να εκτελεί όλα τα σκυλίσια κόλπα.
Καθώς ο Dog Man ενστερνίζεται τη νέα του ταυτότητα και παλεύει να εντυπωσιάσει τον Αρχηγό του πρέπει να εμποδίσει τις δολοπλοκίες του αιλουροειδούς υπερκακού Petey the Cat.
Το καινούριο σχέδιο του Petey είναι να κλωνοποιήσει τον εαυτό του δημιουργώντας το γατάκι Lil Petey, για να διπλασιάσει τις εγκληματικές του ενέργειες. Τα πράγματα περιπλέκονται, όμως, όταν ο Lil Petey δημιουργεί έναν απρόσμενο δεσμό με τον Dog Man.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=v35rPqZk2FA

- Προηγούμενο Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, υπόθεση παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπων πυροβολισμών σε περιοχή της Κοζάνης
- Επόμενο Συνάντηση με Canis lupus (Βίντεο-Φωτογραφίες)


























