ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

«Οκτάσφαιρος» ο Κτηνοτροφικός – Απέδρασε η Δήμητρα από το Καρπερό – Με Αποστόλου το Νεοχώρι

Το σκορ της ημέρας στην Α΄ κατηγορία Γρεβενών σημείωσε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, μάλιστα εκτός έδρας.
ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-8: Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας πήρε τη νίκη. Από τη μεριά της, η Δόξα προσπάθησε, παίζοντας ανοιχτά και έδειξε καλά στοιχεία. Ήταν το ντεμπούτο του Ηλία Τσιάρα, που βοήθησε σημαντικά τους φιλοξενούμενους του Νίκου Τόλη. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Σιούλας, στο 2΄ (με μακρινό πλασέ), στο 18΄ (με εκτέλεση φάουλ), στο 25΄ (μετά από ασίστ του Βλάχου) και στο 75΄ (με πλασέ). Δύο γκολ σημείωσε ο Βλάχος, στο 39΄ (από μπαλιά-«τρύπα» του Ξάνθου) και στο 47΄ (με φανταστικό ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής στο «Γ»), τα άλλα γκολ ο Τσιάρας (στο 61΄, μετά από ασίστ του Πιπέργια) και ο νεαρός Στέλιος Πιπέργιας (στο 77΄, με ατομική προσπάθεια). Διαιτητής: Δροβατζίκας (Ράντζας, Λιάκας).
ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Ρίβας, Αμπατζιάδης, Παπακωνσταντίνου, Κακούσιος (70΄ Σακαβάρας), Γκουντούλας, Δουβατζίδης, Ασλανίδης, Ράντζας, Μπαλάφας, ΧΡ. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΑΡΑΦΑΣ.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουπλίκας, Παπαστεργίου, Καραπάς, ΒΑΝΔΗΣ (60΄ Πολύζος), Μητρεντσές, ΤΣΙΑΡΑΣ, Βλάχος (60΄ ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ), ΣΙΟΥΛΑΣ (77΄ Γκόγκος Καραγιάννης), Ξάνθος, Τζάγκας, Παπαϊωάννου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ
ΚΑΡΠΕΡΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ 1-2: Μετά από ένα πολύ καλό και αγωνιώδες παιχνίδι, η Δήμητρα παίζοντας ψύχραιμα πήρε μάλλον δίκαια το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν γρήγορα να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων (στο 8΄ και 26΄ ο Κουτσαλιάρης με σουτ), στο 16΄ ο Παπατσάνης είχε κεφαλιά από ενάμισι μέτρο στο κάθετο δοκάρι. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν, είχαν ευκαιρίες, αλλά και η Δήμητρα έχασε αρκετά σημαντικά τετ-α-τετ. Στο 64΄ ο Κούτουλας μείωσε με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 76΄ σουτ του Ευριπίδη Δούμα απέκρουσε ο Μπαράκας και το δοκάρι. Διαιτητής: Καραλιόλιος (Στεργιόπουλος, Φαλτάκας).
ΚΑΡΠΕΡΟ: Κυρατλίδης, Παπάς, Παπαγεωργίου (46΄ Καλιακάτσος), Κατσικάς (89΄ Γκούντουλας), Παπαγεωργόπουλος, Κούτουλας, Λάμαρης, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (85΄ Αλίου), ΕΥΡ. ΔΟΥΜΑΣ, Παπατσάνης, Λαμπρόπουλος.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ. Λάλλος, Τσιρώνης, Ρότσι (90΄ Καραδήμος), Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος, Τζημουρόπουλος (75΄ Ορφανίδης), Αναστασίου, ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, Μπιζιώτας, Στεφόπουλος (78΄ Γ. Λάλλος).
ΜΕΓΑΡΟ-ΝΕΟΧΩΡΙ 2-3: Δίκαιη νίκη σημείωσε το Νεοχώρι, πιο εύκολα απ΄ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι άρχισαν το παιχνίδι με «γκολ από τα αποδυτήρια», αφού μόλις στο 2΄ ο Μήττας εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και πέτυχε το 1-0. Στο 27΄ κόρνερ του Αποστόλου και με πλασέ ο Νίκος Χριστούλης, ισοφάρισε. Στο 34΄ ο Παναγιώτης Αποστόλου με σουτ πέτυχε το 1-2, ο ίδιος παίκτης στο 70΄ έκανε το 1-3. Στο 85΄ μείωσε ξανά ο Μήττας. Στα αξιοσημείωτα ότι οι νικητές είχαν τρία δοκάρια, με τους Ανδρέα Λιάκο, Στέλιο Μπόλη και Γιώργο Σκόντζα. Διαιτητής: Ρίγκος, στο 83΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Λιάκου.
ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Κακαβίκας, ΜΗΤΤΑΣ, Ε. Τσουπλής (65΄ Χαχάνης), Ε. Τσουπλής ΙΙ, Δρόσος, Καρανάσιος (56΄ Τέμι), Ζιάκας, Βασιλόπουλος, Ε. Μήττας, Κοκκινίδης.
ΝΕΟΧΩΡΙ: Ρεβύθης, Ζουμπουλίδης (40΄ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ), Κυρατζής, ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ, Σαμαράς, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Σίμος (60΄ Σόλας), Μπόλης, Λιάκος, Σκόντζας.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

 

 

 

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε προχθές ο ΠΥΡΣΟΣ στη Χαλάστρα από τον Καμπανιακό, μία άδικη ήττα, ας όψετε ο απαράδεκτος διαιτητής από τις Σέρρες, ο οποίος απέβαλε τον Κοτσατίσογλου στο 60’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Μια κόκκινη κάρτα που μόνο αυτός είδε. Παρ’ όλα αυτό όμως ο ΠΥΡΣΟΣ προηγήθηκε δύο φορές, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη και έτσι γνώρισε την πρώτη του ήττα.
Η Κοζάνη κέρδισε εκτός έδρας τον Θεσπρωτικό, όπως επίσης και Οικονόμος Τσαρίτσανης τη Δόξα Κρανούλας με σκορ 2-0.
Η Δόξα Πενταλόφου αναδείχθηκε ισόπαλη 1- 1 με τον Αγιο Θωμά, ενώ το Κορδελιό κέρδισε τον Κάστορα με 1-0.
Η Καστοριά επικράτησε τον Θεσπρωτικό με 1-0. Τέλος η πρωτοπόρος ΑΕΛ αγωνιζόταν με τον Τυληκράτη ο οποίος δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί.
Την πρώτη θέση κατέκτησε η 10χροη Θεοδώρα Χαντάβα στο τουρνουά τέννις που διεξήχθη στην Αριδαία, μάλιστα η Θεοδώρα Χαντάβα είχε πέντε συνεχόμενες νίκες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τουρνουά τέννις περιελάμβανε ηλικίες 10 με 12 χρόνων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10/2013
Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ 3-4
Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 1-4

ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ 1-6

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10/2013
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
ΑΛ. ΚΙΒΩΤΟΥ- ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-9
ΚΕΡ. ΜΕΓΑΡΟΥ – ΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙ 2-3

 

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ – ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 1-2
ΚΑΜΒ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 2-2
Δ.Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ – ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 1-8
Α Τοπικό

1 ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 9
2 ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ 9
3 ΝΕΟΧΩΡΙ 6
4 ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
5 ΚΑΚΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ 5
6 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ 4
7 ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 3
8 ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ 1
9 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 0
10 Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 0
11 ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ 0

 

 

 

 

 

Β Τοπικό
1 ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ 7
2 ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 6
3 ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ 4
4 ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 3
5 ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ 3
6 Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ 3
7 Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ -2

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ