Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι New York Knicks επέλεξαν τον Κώστα Πανανικολάου

Οι Νικς ήταν η ομάδα που επέλεξε τον “δικό” μας Κώστα Παπανικολάου, στο νούμερο 48 των ντραφτ που έγιναν τα ξημερώματα στο Νιούαρκ του Νιού Τζέρσεϊ.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης, που διατηρεί τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη για το ΝΒΑ, προτίμησε τον 22χρονο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως την ερχόμενη σεζόν θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Παπανικολάου θα μπορούσε να επιλεγεί σε υψηλότερη θέση, ωστόσο το γεγονός ότι δεν πρόκειται να παίξει την προσεχή σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά και το ότι δεν επισκέφτηκε προπονήσεις ομάδων ή δεν έκανε επαφές μαζί τους, έπαιξε το ρόλο του για να μη βρεθεί στον πρώτο γύρο (1-30), αλλά στα μέσα του δεύτερου.

Εγκώμια για Παπανικολάου από Νικς

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κώστα Παπανικολάου και την επιλογή του από τους Νικς στο Νο 48 των ντραφτς του ΝΒΑ o Γκλεν Γκρίνβαλντ, μάνατζερ της ομάδας της Νέας Υόρκης.

«Ασφαλώς και είναι καλός παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται με δύναμη, αλλά πρέπει σίγουρα να βελτιωθεί επιθετικά. Τον έχουμε παρακολουθήσει μέσα στη χρονιά και έχει βελτιωθεί αισθητά. Τον βλέπουμε σαν έναν παίκτη που θα δουλέψει σκληρά και θα γίνει καλύτερος. Είναι καλός, αλλά θα γίνει σίγουρα καλύτερος» τόνισε ο μάνατζερ των Νικς και συνέχισε:

«Το παρελθόν μας έχει δείξει ότι στις επιλογές στο νούμερο 48 το ποσοστό επιτυχίας είναι μικρός, όμως εμείς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή που κάναμε και ακράδαντα πιστεύω ότι στο μέλλον θα μας βοηθήσει ο Παπανικολάου. Γνωρίζουμε ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και το επόμενο καλοκαίρι θα δούμε ξανά την περίπτωσή του για να αποφασίσουμε πότε θα τον φέρουμε κοντά μας».

 

Καϊμακόγλου: «Συγχαρητήρια, αδερφέ»

Τα συγχαρητήριά του στον Κώστα Παπανικολάου, για την επιλογή του στο Νο 48 του φετινού ντραφτ, έσπευσε να δώσει ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο 22άχρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού επιλέχθηκε από τους Νιου Γιορκ Νικς και ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού έγραψε στο Twitter: «Συγχαρητήρια στον αδερφό μας, τον Κώστα Παπανικολάου, για την επιλογή του στο ντραφτ στο νούμερο 48 από τους New York Knicks!! Καλή τύχη!!!».

Τα συγχαρητήριά του απέδωσε και ο Κάιλ Χάινς, αλλά και ο Κίκι Κλαρκ. Ερωτηθείς, μάλιστα, για το ποιόν του Παπανικολάου έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Το έχει το παιχνίδι. Δεν είναι σούπερσταρ, αλλά είναι σταθερός παίκτης, έχει πολλές προοπτικές. Θα βοηθήσει».

Να τον συγχαρεί έσπευσε και ο Σκούνι Πεν: «Το παιδί είναι πολύ καλό, ήμασταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, δουλεύει σκληρά, θέλει να πετύχει». Σε ερώτηση αναφορικά με το πόσο καλός είναι, επανέλαβε: «Ναι, είναι καλός!!!».

Για το νεαρό φόργουορντ των Πειραιωτών ρωτήθηκε και ο Νικ Καλάθης, που αρκέστηκε να γράψει: «Είναι καλός, θα σας αρέσει».

Συγχαρητήρια Κώστα!

Κάνεις τους Γρεβενιώτες υπερήφανους. Το grevenamedia σου εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα σου.

Να έχεις υγεία και να πετύχεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι από μικρός.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ