Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι φωτογραφίες των διαβατηρίων γνωστών ανθρώπων της Ιστορίας.

Πόσες φορές δε μας έχει τύχει να βλέπουμε φωτογραφίες των φίλων μας ή δικές μας από ταυτότητες και να αναρωτιόμαστε πως ήμασταν έτσι; Ας δούμε πως φαίνονταν διάσημες προσωπικότητες της Ιστορίας στις δικές τους φωτογραφίες.
Albert Einstein

Ο Albert Einstein γεννήθηκε στη Γερμανία και είναι από τους σημαντικότερους θεωριτικούς φυσικούς της ιστορίας. Ανέπτυξε τη Θεωρία της Σχετικότητας, έναν βασικό πυλώνα της σύγχρονης φυσικής. Γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1879 στο Ulm της Γερμανίας και πέθανε 18 Απριλίου του 1955 στο Princeton του New Jersey.

David Bowie

Ο David Robert Jones, γνωστός με το καλλιτεχνικό του, David Bowie, είναι γνωστός Άγγλος μουσικός, συνθέτης και στιχουργός.

Muhammad Ali

Ο Cassius Marcellus Clay, Jr  γνωστός ως Muhammad Ali, θεωρείται από τους κορυφαίους πυγμάχους όλων των εποχών. Είχε φτάσει συνολικά τις 56 νίκες με μόλις 5 ήττες. Το 1981 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και το 1983 διαγνώστηκε πως πάσχει από το σύνδρομο Πάρκινσον.

Marilyn Monroe

Η Marilyn Monroe ήταν Αμερικανίδα ήταν ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια που αποτέλεσε το μεγαλύτερο σύμβολο του σεξ στην εποχή της. Γεννήθηκε τη πρώτη Ιουνίου του 1926 στο Los Angeles και πέθανε στις 5 Αυγούστου του 1962. Το αληθινό της όνομα ήταν Norma Jeane Mortenson.

Walt Disney

Ο Walter Elias “Walt” Disney ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας, παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1901 στο Chicago και πέθανε στις 15 Δεκεμβρίου του 1966 στο Burbank.

Ernest Hemingway

Ο Ernest Hemingway ήταν ένας από τους σημαντικότερους Αμερικάνου συγγραφείς του περασμένου αιώνα. Το 1953 τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ. Ανάμεσα στα έργα του μερικά από τα πιο γνωστά είναι το «Για ποιον χτυπάει η καμπάνα», ο «Αποχαιρετισμός» και «Ο Γέρος και η Θάλασσα». Γεννήθηκε το 1899 στο Όουκ Παρκ και αυτοκτόνησε στις 2 Ιουλίου του 1961.

John Lennon

Ο John Winston Ono Lennon, ήταν επιτυχημένος Άγγλος μουσικός και ιδρυτής της μπάντας των Beatles. Εκτός από το τομέα της μουσικής, σημαντική δράση είχε και ως ακτιβιστής. Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1940 στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας και δολοφονήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1980 από τον Mark David Chapman έξω από την οικεία του στη Νέα Υόρκη.

via

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ