Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι τριτοκοσμικοί της Δύσης…

Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα βόρεια της Αφρικής και δυτικά της Τουρκίας, η οποία το 2014 έχει τόσα προβλήματα όταν βρέχει.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα άλλο κράτος που η πρωτεύουσά του να έχει τόσα θέματα με την πρώτη νεροποντή και να παραλύει στην πρώτη μεγάλη μπόρα. Και σίγουρα δεν συναντάς πουθενά αυτό που νιώθει ο κάτοικος της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά.

Πως θα έπρεπε να ψηφίζει υπέρ ή κατά του νυν Δημάρχου στις επόμενες εκλογές με βάση το εάν μπορεί να διαχειριστεί τις 40-50 ημέρες τον χρόνο που βρέχει.

photo: Nikos Libertas / SOOC

Είμαι σίγουρος πως ο Καμίνης στο παρελθόν θα είχε κατηγορήσει τους υπευθύνους, όταν βουτούσε το παπούτσι του σε κάποια τρύπα με νερό στη μέση του πεζοδρομίου. Δεν μπορεί, θα είχε αγανακτήσει.

Είμαι σίγουρος πως η Δούρου έχει κατηγορήσει τον Σγουρό για ανεπάρκεια στα αντιπλημμυρικά έργα. Και παρ’ όλα αυτά, αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έστειλαν ούτε έναν υπάλληλο να ανοίξει τα φρεάτια.

Στην Αλεξάνδρας, ανάμεσα στη ΓΑΔΑ και τον Άρειο Πάγο, δεν μπορούσες να περάσεις από το ένα πεζοδρόμιο γιατί το κλειστό φρεάτιο έφερνε όλο το νερό πάνω σου. Στην Κυψέλη, λίγο κάτω από την Ευελπίδων, λόγω των έργων που κάνει η ΑΣΟΕΕ για το νέο κτίριο των μεταπτυχιακών έχουν κλείσει τα μισά φρεάτια.

Βλέπεις φωτογραφίες από τη Νίκαια και νομίζεις πως μένεις στο Κομπάνι της Συρίας. Στον Πειραιά, το νερό της βροχής έγινε χείμαρρος και παρέσυρε αυτοκίνητα και τροχόσπιτα.

photo: Nikos Libertas / SOOC

Είμαστε βρώμικος λαός, τουλάχιστον όσον αφορά τον δημόσιο χώρο. Πετούμε ό,τι βρούμε κάτω, δεν προσέχουμε και δεν μας νοιάζει και πολύ. Αν μη τι άλλο, όμως, ξέρεις εδώ και τρεις μέρες πως χαλάει ο καιρός και πως έρχεται βροχή.

Έναν υπάλληλο δεν μπορούσες να στείλεις να καθαρίσει τα φρεάτια να φύγει το νερό; Δεν μιλάμε για αντιπλημμυρικά έργα που θέλουν χρήματα και χρόνο. Αν και είμαι σίγουρος πως και τα εκατοντάδες δισ. που πήραμε από το Μνημόνιο, ακόμη και σε έργα να τα χρησιμοποιούσαμε, πάλι προβλήματα θα είχαμε.

Δεν θέλουμε  Υπουργούς, Δημάρχους και Περιφερειάρχες να κάνουν πολιτική !Διαχειριστές της καθημερινότητας θέλουμε. Κι, όμως, είναι τόσο δύσκολο να τους βρεις.

 

Τάκης Καραγιάννης

protagon.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ