Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι κληρώσεις της ΕΠΣ Γρεβενών, ο Πρόεδρος και οι μεταγραφές

Στην πόλη μας  ήρθαν προχθές Τετάρτη οι επενδυτές του Πυρσού όπου σε χρόνο ρεκόρ συμφώνησαν  με τους ποδοσφαιριστές του Πυρσού

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι παίκτες των πρασίνων πήραν και προκαταβολή, ένα ενθαρρυντικό κίνητρο που τους κάνει να δουλέψουν σκληρά ώστε να φτάσουν τον Πυρσό αρκετά ψηλά

 

Όπως όλα δείχνουν Πρόεδρος του Πυρσού θα είναι ο Θανάσης  Πάλλης, είναι ο άνθρωπος  που ηγήθηκε στην συμφωνία με τους  ποδοσφαιριστές των πρασίνων.

Η ικανοποίηση πάντως στους ποδοσφαιριστές του Πυρσού ήταν έκδηλη μετά και την προκαταβολή που εισέπραξαν. Τώρα είναι η σειρά τους να αποδείξουν στο γήπεδο τι αξίζουν και να πάνε τον Πυρσό όσο πιο ψηλά γίνεται.

 

Διαχρονική αξία είναι ο Βασίλης Τσίπης όπου ως γνωστόν ανέλαβε και πάλι γενικός αρχηγός στον Πυρσό. Όλες οι διοικήσεις τον εμπιστεύονται. Παλαιότερα ο Παπαϊωάνννου και τώρα οι νέοι επενδυτές του Πυρσού τον έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.

 

Σε λίγες μέρες  έρχεται Φθινόπωρο και οι εργασίες για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει. Όπως βλέπουμε οι αθλητές και οι αθλήτριες στίβου των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας,  τις προπονήσεις τους  πάλι θα τις διεξάγουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

 

Στην ομάδα του Ηρακλή θα πάρει μεταγραφή η αθλήτρια Γυμναστικού Συλλόγου Θεοδοσία Μάρκου μετά τη μεγάλη προσφορά στον   Γυμναστικό Σύλλογο.

 

Στην αγαπημένη του ομάδα στον Πυρσό επιστρέφει και θα αγωνίζεται ο  Χρήστος  Καραγιάννης η Τζανής όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της  ανόδου  στην Γ΄ Εθνική του Πυρσού το 2007 μετά από τριάντα περίπου χρόνια.

 

Έφυγε προχθές από την ζωή ο πατέρας του προπονητή των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών Βασίλης Μωϊσιάδης. Η στήλη εύχεται συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

 

Προχθές την Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα του Νεοχωρίου στο γήπεδο του Μερά με νέο προπονητή τον Δημήτρη Μπόλη. Με όνειρα και φιλοδοξίες για μία πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας όπου επέστρεψε μετά από απουσία δύο ετών.

 

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη Καρπερού ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος με τον προπονητή Δημήτρη Κοντούλα να είναι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο σούπερ 28 ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του Γρεβενιώτκου ποδοσφαίρου, για τον Πυρσό και για τις Ακαδημίες της ΕΠΣ.

 

Ευχαριστημένος από τις προχθεσινές εξελίξεις στην ομάδα του  Πυρσού έμεινε ο τεχνικός Ανδρέας Λέτσιος ο οποίος τόνισε  στην στήλη μας ότι με τρείς προσθήκες η ομάδα του Πυρσού θα κλείσει το ρόστερ της.

 

Σε μία από  τις πιο οργανωμένες  μαιευτικά κλινικές εξελίσσεται αυτή του Νοσοκομείου Γρεβενών, αφού με ενέργειες του διοικητή και των αρμοδίων παραγόντων έχει στελεχωθεί με ικανότατο ανθρώπινο δυναμικό.

 

Επίσης να τονίσουμε την επάνδρωση της εν λόγο κλινικής από αξιόλογους επιστήμονες  που εκτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους χωρίς φυσικά να μειώσουμε τα υπόλοιπα τμήματα του νοσοκομείου Γρεβενών.

Κ.Μ

 

Οι κληρώσεις της ΕΠΣ Γρεβενών

Eγινε η κλήρωση για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Γρεβενών. Η πρεμιέρα του κυπέλλου είναι στις 14 Σεπτεμβρίου και του πρωταθλήματος στις 28 Σεπτεμβρίου. Η πρεμιέρα της Α κατηγορίας είναι η εξής: Κιβωτός – ΑΓΟ Δήμητρας, Γρεβενά  Αεράτα – ΑΕ Ποντίων,Μέγαρο – Καληράχη, Αρης Καρπερού – Παλιουριά, Σειρήνα – Καμβουνιακός και ρεπό το Νεοχώρι.

Για το κύπελο θα παίξουν: Δήμητρα – Μέγαρο, Καρπερό – Κιβωτός, Σειρήνα – Δεσκάτη.

 

Κ.Μ.

 

ΠΥΡΣΟΣ: Συμφωνία με 22 παίκτες

 

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 22 είναι συνολικά οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΠΥΡΣΟ. Πάντως το κλίμα έχει αλλάξει άρδην στην ιστορική ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας , που βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη… διάλυση στα τέλη Ιουλίου. Από την πλευρά του, ο προπονητής του συλλόγου, Ανδρέας Λέτσος τόνισε σχετικά: « Εγώ είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ που υπάρχει στην ομάδα και θεωρώ ότι με 2-3 προσθήκες ακόμη θα είμαστε πανέτοιμοι».

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ