Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι κανακάρηδες, ο πρόεδρος με τις ιταλικές ενδυμασίες και οι … δήθεν αγανακτισμένοι της κερκίδας

Χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί την Κυριακή στην Καστοριά με τον Κάστωρ ο Πυρσός , είναι οι κάρτες που δέχθηκαν προχθές στον αγώνα με την Αλεξάνδρεια , ενώ η ομάδα του Πυρσού κέρδιζε με 4-0.

Πρωτότυπη  η ομάδα του Πυρσού διότι είναι η μοναδική ομάδα σε όλη την επικράτεια που εξακολουθεί να παραμένει χωρίς πρόεδρο.

Αναρωτιέται όμως κανείς, χωρίς πρόεδρο ποιος κάνει κουμάντο στην ομάδα, και στο φινάλε πως ανταποκρίνεται στο οικονομικό κομμάτι όταν δεν υπάρχει κάποιος ισχυρός παράγοντας.

Αληθεύει ότι ο τεχνικός των Γρεβενά Αεράτα δεχόταν συγχαρητήρια προχθές για το ισόπαλο αποτέλεσμα των Αεράτα στο Μακροχώρι από την ΕΑ Παύλου; Το λέμε γιατί η ομάδα των Αεράτα του χρόνου θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στο Αργος αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα, ένα ντέρμπι με τα όλα του . Ήδη αναμένεται να ακολουθήσουν την ομάδα των Γρεβενών αρκετοί φίλαθλοι.

Μου έλεγε προχθές ποδοσφαιριστές του Πυρσού , από τους φιλάθλους του Πυρσού που προχθές βρίζανε τους παίκτες της Αλεξάνδρειας πόσοι θα πάνε όταν ο Πυρσός θα αγωνιστεί στην πόλη της Ημαθίας; Εμείς πάντως λέμε κανείς!!!

Μαύρη πέτρα έχει ρίξει  ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού , στους αγώνες της ομάδας.

Εμείς όμως τον περιμένουμε να παρουσιαστεί στο γήπεδο με τις ανάλογες ιταλικές στυλιστικές ενδυμασίες.

Αρκετοί πατεράδες νομίζοντας ότι οι κανακάρηδες τους είναι παικταράδες , παρότι αγωνίζονται σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος , τρέχουν στην Θεσσαλονίκη και σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ή ο ΑΡΗΣ  να τους δοκιμάσουν.

Νομίζοντας έτσι ότι θα λύσουν το βιοποριστικό πρόβλημα των κανακάρηδων τους. Εμείς θυμίζουμε ότι πριν λίγα χρόνια προπονητής ομάδας των Χασίων δούλευε με μικρά παιδιά με απώτερο σκοπό τα παιδιά αυτά να μεταγραφούνε σε ακαδημίες μεγάλων ομάδων.

Εκπληρώθηκε το όνειρο του εν λόγω προπονητή, φύγανε τουλάχιστον οκτώ μικρά παιδιά για ακαδημία μεγάλης ομάδας στην πρωτεύουσα.  Για το πόσα  γύρισαν πίσω όλα , με αποτέλεσμα τα πιο πολλά  τώρα να ασχολούνται σε αγροτικές εργασίες.

Από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Πυρσού στην φετινή πορεία της ομάδας είναι ο Δημήτρης Γκέτσιος , ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι όσοι έχουν περάσει από το χώρο της διαιτησίας το να κάθεσαι και να ξιφουλκείς από την κερκίδα και να το παίζεις δήθεν αγανακτισμένος , δεν βοηθάς τον χώρο της διαιτησίας.

Σε καθημερινή βάση συνεχίζονται οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ΕΠΣ, υπό τις οδηγίες έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών , στις καταπληκτικές και προσεγμένες εγκαταστάσεις της Ενωσης.

Το παρόν δίνει στις προπονήσεις ο Πρόεδρος της ΕΠΣ  Γιώργος Κοσματόπουλος και τα μέλη της Ένωσης , δείγμα της αγάπης και της φροντίδας της διοίκησης της ΕΠΣ  προς τους λιλιπούτειους και αυριανούς ποδοσφαιριστές .

Θεαματική βελτίωση παρουσιάζει η καθαριότητα στην πόλη μας , πιθανόν λόγω του ότι οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν για λίγους μήνες στην καθαριότητα κάνουν σωστά την δουλειά τους . Άντε να κάνεις καλά τους μόνιμους που ψάχνουν να την κοπανήσουν από αυτόν τον τομέα.

Ακόμη ένα τζάκι πήρε φωτιά προχθές στην πόλη μας, Ένα δείγμα της προχειρότητας που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες διότι όλοι πρέπει να γνωρίζουνε ότι το τζάκι χρειάζεται καθαρισμό και συντήρηση ώστε να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα σε χωριό του νομού μας, κάηκε  η σκεπή σπιτιού μετά από φωτιά που πήρε το τζάκι . Γι αυτό όλοι πρέπει να συντηρούμε τα τζάκια μας.

 

 

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτέα με αμείωτους ρυθμούς ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με το Αργος στο Αργος. Στον Πρωτέα επικρατεί αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα . Την Κυριακή άλλωστε η ομάδα είναι πανέτοιμη χωρίς αγωνιστικά προβλήματα , μοναδικός απών είναι ο Ιωαννίδης ο οποίος δεν ακολουθεί την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Ο τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στις προπονήσεις και ευελπιστεί την Κυριακή να φύγει η ομάδα από το Αργος με την νίκη ώστε να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Κυριακή 24/02/2013

Αριδαία – Φοίνικας Λάρισας

Αστέρας Λάρισας – Αργοναύτης

Τιτάνες Παλαμά – Ηρακλής Κοζάνης

Κιλκίς – ΒΑΟ

Αργος – Πρωτέας

Διόσκουροι – Γιάννενα

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Συνεχίζεται κανονικά το περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ Εθνικής του τρίτου ομίλου , όπου δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Κοζάνη και την Νάουσα, ο Κάστωρ αντιμετωπίζει τον Πυρσό ο οποίος θα αγωνιστεί με ελλείψεις , τα Αεράτα αντιμετωπίζουν την Νεοκαισάρεια στο γήπεδο της Κνίδης ενώ τα Λευκάδια αγωνίζονται με τον ουραγό Μακεδονικό Κοζάνης και τέλος η Αλεξάνδρεια τίθεται αντιμέτωπη με την ΕΑ Παύλου στην Αλεξάνδρεια.

Γρεβενά Αεράτα-ΑΜΕΣ Αχιλλέας

Αλεξάνδρεια-Ένωση Αποστόλου Παύλου

Κοζάνη-Νάουσα

Κάστωρ ΑΟ-Πυρσός Γρεβενών

Λευκάδια Ημαθίας-Μακεδονικός Κοζάνης

 

Πυρσός

Στην Καστοριά αγωνίζεται την Κυριακή ο Πυρσός με τον Κάστωρ χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές , τους Κοσμίδη, Καραγιάννη, Κοτσατίσογλου, οι οποίοι δέχτηκαν κάρτες στον αγώνα με την Αλεξάνδρεια . Δύσκολη η αποστολή για την ομάδα μας η οποία μπορεί να αισθάνεται άνετα βαθμολογικά, ακόμη όμως είναι νωρίς και θα πρέπει να παλεύει για το κάθε παιχνίδι. Ο Κάστωρ θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς , έτσι αναμένεται να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι . Την ομάδα του Πυρσού αναμένεται να την ακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι , άλλωστε κοντινή η απόσταση. Σε δηλώσεις στην ΄΄Ε΄΄ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Κάστωρ ο αμυντικός Σάββας Κυριακίδης τόνισε ότι : «πάμε στην Καστοριά για το τρίποντο. Μπορεί να έχουμε αρκετές απουσίες , έχουμε όμως παίκτες να τους αναπληρώσουν . Καλούμε τους φιλάθλους να μας ακολουθήσουν στο παιχνίδι με τον Κάστωρ, άλλωστε από την αρχή της περιόδου ήταν πάντα στο πλευρό μας».

Γρεβενά Αεράτα

Την Νεοκαισάρεια αντιμετωπίζουν στο γήπεδο της Κνίδης τα Γρεβενά Αεράτα που θα αγωνιστούν χωρίς άγχος , άλλωστε τα Αεράτα έχουν υποβιβαστεί και κάνουν σχέδια για το τοπικό πρωτάθλημα . Αγωνιστικά προβλήματα ο τεχνικό Νίκος Μπαλοδήμος δεν αντιμετωπίζει και έτσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Με την 15η αγωνιστική συνεχίζεται  το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας όσο και της Β΄ στην ΕΠΣ Γρεβενών. Η Κιβωτός παίζει με τον πρωτοπόρο Καμβουνιακό Δεσκάτης ενώ η Ποντινή που πήρε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα τις προηγούμενες αγωνιστικές. Στα Χάσια και στο γήπεδο της Δήμητρας θα διεξαχθεί το αξιόλογο παιχνίδι ανάμεσα στην Δήμητρα και στον Κτηνοτροφικό Αστέρα. Η ΑΕΠ αγωνίζεται στο γήπεδο της με τον Άρη Καρπερού και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την προχθεσινή ήττα με 5-0 από την Δεσκάτη. Τέλος η Παλιουριά αντιμετωπίζει την Σειρήνα στην Παλιουριά.

Στην Β κατηγορία δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στο Νεοχώρι και τον Ηρακλή Ελάτου , ενώ η Αμυγδαλιά αγωνίζεται με τον Τριφυλλιακό και το Παλαιοχώρι αγωνίζεται με τον ΠΑΟ Φελλίου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ