Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι αθλητικογράφοι των Μ.Μ.Ε, η ΕΑΥΝ Γρεβενών και ο πρώην πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου

Ακόμη μια νίκη σημείωσε σε φιλικό παιχνίδι ο Πρωτέας , έτσι μετά την νίκη επί της Καστοριάς , προχθές επικράτησε της Πτολεμαΐδας με σκορ 70-61 και έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Ο τεχνικός του Πρωτέα Γιάννης Χασιώτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του αλλά όμως δεν εφησυχάζεται και απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες του.

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Σταμπουλίδη ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις την Κυριακή ο Πυρσός,  ελπίζουμε να φανεί γούρικος.

Εκτός αν η διοίκηση συμφωνήσει με νέο προπονητή, λάθος όμως της διοίκησης των πρασίνων που έλυσε την συνεργασία με  τον Λέτσιο Ανδρέα τούτην την χρονική στιγμή.

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο ΔΑΚ εκεί όπου η αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών ο Πυρσός υποδέχεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Καστοριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκστρατεία ετοιμάζουν οι φίλαθλοι της Καστοριάς στα Γρεβενά ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στην νίκη , άλλωστε η Καστοριά έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Γιος του παλαίμαχου Σταμπουλίδη Χρήστου ο οποίος αγωνίστηκε για χρόνια στον Πυρσό στην Β Εθνική , όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο Σταμπουλίδης Γιάννης, γυμναστής τώρα στον Πυρσό.

Διακαής πόθος των φιλάθλων του Πυρσού είναι ο Σωτήρης Μαυροδήμος , ο οποίος ομολογουμένως έκανε πολύ καλή δουλειά  στην ομάδα των πρασίνων.

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε προχθές , αντιπροσωπεία της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών, από τις πληροφορίες που συλλέξαμε είναι ότι η επίσκεψη αφορούσε σε θέματα που άπτονται του συνδικαλιστικού κινήματος.

Στόχος της διοίκησης του Πυρσού είναι οι αθλητικογράφοι, αντί να εστιάσουν την προσοχή τους στα προβλήματα που απασχολούν την ομάδα, τα βάζουν αδίκως με τους ανθρώπους των Μ.Μ.Ε.

Πρεμιέρα έχουμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής όπου ο Πυρσός αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ την Καστοριά, η οποία παρουσιάζεται δυνατή με αξιόλογες μεταγραφές.

Προς αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα του Πυρσού , ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα , Μαυροδήμος, Τσίρκοβιτς, και άλλοι. Ειδωμεν…

Το παρόν σε κάθε φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Πρωτέα δίνει ο Πρόεδρος Μπάμπης Πενλίδης. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο πρόεδρος  του Πρωτέα.

Άτυχος στάθηκε στο παιχνίδι ΟΦΗ- Αστέρας Τρίπολης ο διαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών Θάνος Δημήτρης ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Ακόμη ένα αξιόλογο παιχνίδι Γ Εθνικής θα διευθύνει ο υψηλών προδιαγραφών διαιτητής Κώστας Τσέτσιλας, πρόκειται για το ματς Τρίκαλα – Νάουσα, με βοηθούς τον Ρίγγο και Στεφούλη.

Άλλωστε  πριν λίγες μέρες όταν βρέθηκε στην πόλη μας και στα γραφεία της ΕΠΣ ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Μπριάκος εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια για τον Γρεβενιώτη διαιτητή.

Τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Παπαϊωάννου αναζητάνε οι φίλαθλοι του Πυρσού, ας όψονται όμως αυτoί , που με τον τρόπο τους έκαναν να αποχωρήσει από τον Πυρσό χωρίς να ολοκληρώσει το έργο του.

 

 

Πυρσός – Καστοριά την Κυριακή στο ΔΑΚ στην πρεμιέρα  του πρωταθλήματος

 

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει ο Πυρσός το νέο πρωτάθλημα, καθώς πέρα από τους τρείς βαθμούς, θα αποτελέσει και μία ψυχολογική και τονωτική ένεση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ταυτόχρονα οι παίκτες της πράσινης θέλουν να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να τονώσουν αντίστοιχα το ενδιαφέρον των φιλάθλων που την Κυριακή αναμένεται να δώσουν το βροντερό παρών στις κερκίδες του ΔΑΚ, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τη νίκη, που θα την κάνει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αισιοδοξία. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο υπερησιακός τεχνικός Γιάννης Σταμπολίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

 

 

1η αγωνιστική

Πυρσός Γρεβενών – Καστοριά

Τηλυκράτης – Δόξα Κρανούλας

Όλυμπος Κέρκυρας – Οδυσσέας Κορδελιού

Καμπανιακός – Κεραυνός Θεσπρωτικού

Εθνικός Φιλιππιάδας – Δόξα Πενταλόφου

ΑΕΛ – Πρέβεζα

Θεσπρωτός – Κοζάνη

Κάστορας – Οικονόμος Τσαριτσάνης

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

 

Ακόμη μία νίκη σημείωσε ο Πρωτέας στα πλαίσια της προετοιμασίας, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου προχθές την Τετάρτη ο Πρωτέας επιβλήθηκε της Πτολεμαίδας στην έδρα της με σκορ 61-70. ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης έμεινε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του. Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια είναι στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο με την Ευκαρπία και την Κυριακή με την ομάδα του Μαντουλίδη. Τέλος αναμένεται να λήξουν και οι συζητήσεις με το μπασκετμπολίστα που αγωνίζεται στη θέση πλεί μεικερ, για το αν συμφωνήσει με την ομάδα ή όχι.

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

 

Αγώνες κυπέλλου της Β΄ φάσης έχουνε το Σάββατο, συγκεκριμένα η Δήμητρα τίθεται αντιμέτωπη στο γήπεδό της με τον ΑΟ Σειρήνα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Άρης Καρπερού αντιμετωπίζει τον Κτηνοτροφικό Αστέρα ο οποίος εμφανίζεται δυνατός, μετά από τις μεταγραφές που πραγματοποίησε την περίοδο του καλοκαιριού. Η ΑΕΠ Βατολάκκου αγωνίζεται στο γήπεδό της με την ισχυρή ομάδα των Αεράτα. Τέλος η νεοφώτιστη ομάδα του Νεοχωρίου υποδέχεται στο πανέμορφο γήπεδό του τη Δόξα Παλιουριάς. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 4:00.

 

Αναλυτικά τα παιχνίδια του κυπέλλου

Νεοχώρι – Παλιουριά

Δήμητρα – Σειρήνα

Καρπερό – Κτηνοτροφικός Αστέρας

ΑΕΠ Βατολάκκου – Αεράτα

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ