Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι ΄΄ρεζέρβες΄΄ του Πυρσού και ο προβληματισμός των φιλάθλων

Πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη η τελετή Αγιασμού στο κολυμβητήριο της πόλης μας, που όπως όλα δείχνουν θα λειτουργήσει όλη τη χρόνια. Έτσι λοιπόν τα μικρά παιδιά θα προπονούνται απρόσκοπτα και αναμένεται να πετύχουν κι άλλες πανελλήνιες νίκες.

 

Μιλάμε φυσικά για τον κολυμβητικό σύλλογο Μέγα Αλέξανδρο, όπου γίνεται επαγγελματική δουλειά από εξειδικευμένους προπονητές, οι οποίοι είναι όλοι πτυχιούχοι με ειδικότητα φυσικά στην κολύμβηση.

 

Τα εύσημα λοιπόν πρέπει να απονέμουμε στον πρόεδρο, στα μέλη της διοίκησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου,τους προπονητές και φυσικά τους αθλητές, οι οποίοι πέρυσι παρότι είχανε μία ελλιπή χρονιά, λόγω κλείσιμου του κολυμβητηρίου σημείωσαν πάρα πολλές νίκες και έφεραν στο σύλλογο αρκετά μετάλλια.

 

Επανήλθε στο Ενωσιακό πρωτάθλημα, μετά από απουσία ενός έτους η ομάδα του Άρη Μηλιάς, όπου θα αγωνίζεται στη Β κατηγορία. Στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής δείχνει ότι έχει δημιουργήσει μία δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα, με προπονητή το βετεράνο Παναγιώτη Φίλιο.

 

Την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη στο συγκρότημα της ΕΠΣ, και στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών θα βρεθεί ο Μπριάκος μέλος της ΚΕΔ, όπου θα συναντηθεί με τους παρατηρητές διαιτησίας.

 

Επιτέλους έπιασαν τόπο οι συνεχείς αναφορές για την πρόσοψη στην είσοδο του εκτροφείου, όλα αλλάχτηκαν και έτσι οι επισκέπτες βλέπουν την είσοδο του εκτροφείου σε άριστη κατάσταση. Τα εύσημα λοιπόν στη διεύθυνση δασών και στο διευθυντή.

Όλοι εκφράζουν παράπονα για την οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα και για τα δεινά που έχουν υποστεί σε ατομικό επίπεδο οι συμπολίτες μας.

 

Λίγοι όμως είναι αυτοί που κάνουν σωστή κριτική ή αυτοκριτική για το τι έφταιγε και φτάσανε ως εδώ. Το κράτος παραήταν σπάταλο και ξόδευε περισσότερο από αυτό που μπορούσε. Ποιος δε θυμάται την αλήστου μνήμης Ολυμπιάδα 2004 όπου κατασπαταλήθηκε το δημόσιο χρήμα.

 

 

Υπήρχαν υπάλληλοι, είτε  συμμετείχαν είτε δεν συμμετείχαν στις δραστηριότητες που είχαν σχέση με την Ολυμπιάδα και εισέπρατταν ποσά που φαντάζουν υπέρογκα στην σημερινή εποχή.

 

Δεν έπεισε ο Πυρσός σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, παρότι αγωνίστηκαν αρκετοί αναπληρωματικοί , προχθές στο ΔΑΚ, κόντρα στην ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκου , όπου αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2.

Οι ρεζέρβες που χρησιμοποίησε ο τεχνικός Λέτσιος Ανδρέας δεν έπεισαν , και ήδη   ο προβληματισμός των φιλάθλων είναι έντονος.

Το γήπεδο της Αμυγδαλιάς θα χρησιμοποιήσει όπως όλα δείχνουν και φέτος η ομάδα της Σειρήνας.

Ως γνωστόν ο χλοοτάπητας έχει πάθει ανεπανόρθωτη βλάβη και είναι αδύνατο να επανέλθει.

Με κόπο και μεράκι έγιναν οι πανέμορφες εγκαταστάσεις της Σειρήνας , και τώρα όλα πάνε να διαλυθούν . Οι ευθύνες ολονών.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να έρθουν στην πόλη μας οι επενδυτές του Πυρσού, ώστε να ακούσουν τα προβλήματα που απασχολούν την ομάδα.

Τα οποία είναι πάρα πολλά και πολύπλοκα. Οι επενδυτές θα πραγματοποιήσουν απανωτές συσκέψεις ώστε να βρεθεί μια λύση.

Δύο γήπεδα στον νομό μας ακόμη θα μείνουν  αχρησιμοποίητα, μιλάμε για το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων και του Φελλίου , ως γνωστόν διαλύθηκαν και οι δυο ομάδες, τώρα ποιος θα τα φροντίσει … θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Ξεκινούν την Κυριακή οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων της Γ Εθνικής με τους αγώνες κυπέλου . Τις δυναμικότητες     αρκετών ομάδων ουδείς γνωρίζει εκτός από την Λάρισα και την Κοζάνη.

 

Κ.Μ.

 

 

Μπάσκετ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πρωτέα υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γιάννη Χασιώτη. Προχθές Τετάρτη ο Πρωτέας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο Άργος γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με σκορ 79-65 εκεί όπου ο τεχνικός των πρασίνων έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα των παικτών του. Νέο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας στις 5 μ.μ. με την Καστοριά όπου αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι . Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα στην πόλη μας βρίσκεται και δοκιμάζεται ένας πλει μεικερ , που πέρυσι αγωνιζότανε στην ομάδα του Αλίμου στην Αθήνα και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί.

 

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ