Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ξεσηκώθηκαν οι πολίτες για τις δηλητηριάσεις των σκύλων – Έντονες διαμαρτυρίες με την Δημοτική Αρχή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Φωτορεπορτάζ)

* Ορίστηκε νέα συνάντηση τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών

Δεκάδες πολίτες των Γρεβενών συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχόμενες «δολοφονίες» αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν στην πόλη.

Δηλητηριασμένες φόλες έχουν τη δική τους ιστορία. Την περίοδο της προηγούμενης δεκαετίας ήταν η πρώτη φορά που είχαν δηλητηριαστεί περισσότεροι από πενήντα σκύλοι στην πόλη ενώ οι φόλες «ξαναεμφανίστηκαν» και την περίοδο 2002 – 2004.

Όπως τόνισαν πάρα πολλοί κάτοικοι που συμμετείχαν στην συγκέντρωση μαζί τους αδέσποτους σκύλους δηλητηριάζονται και πολλά οικόσιτα σκυλάκια τα οποία συνοδεύονται από τους ιδιοκτήτες.

Βεβαίως υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αφορά ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, από τις ασθένειες που μεταφέρουν τα αδέσποτα ενώ υπήρξαν και μικροτροχαία εξ αιτίας αυτών των σκύλων.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος είναι αυτός που πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και να λύσει το πρόβλημα που εντάθηκε την τελευταία διετία.

Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν αρκετοί σκύλοι δηλητηριασμένοι σε πάρκα και πλατείες των συνοικιών της πόλεως. Αυτό το γεγονός  ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα τους κατοίκους και προχώρησαν στην χθεσινή διαμαρτυρία.

Να σημειώσουμε ότι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γρεβενών κ.Γ.Γούλας δήλωσε στο grevenamedia.gr πως «ούτε είχε ούτε έχει ουδεμία σχέση με τα παραπάνω γεγονότα». Αντίθετα αυτή η υπηρεσία συγκεντρώνει τους αδέσποτους σκύλους σε ειδικό περιφραγμένο χώρο όπου τρέφονται και συντηρούνται καθημερινά με όλους τους κανόνες της υγιεινής.


 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ