Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ξεκινάει την προετοιμασία η ομάδα του Πυρσού, με όνειρα και φιλοδοξίες για μία θετική πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Την πρώτη θέση κατέκτησε η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Κουτσουλιάρη Ελένη, στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου που διεξήχθη στη Λευκωσία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κουτσουλιάρη είναι μία εξελίξιμη αθλήτρια και οι ειδικοί μιλούν για ένα αξιόλογο ταλέντο, που με σκληρή δουλειά το μέλλον της φαντάζει λαμπρό.

Μία από τις αξιόλογες προπονήτριες στο στίβο είναι η Άννα Σπανού, μία προπονήτρια με πλούσιες γνώσεις πάνω στο στίβο και γενικά στον αθλητισμό, άφησε το προσωπικό της στίγμα στο γυμναστικό σύλλογο, βγάζοντας αρκετά ταλέντα.

Λάθος κατά τη γνώμη μας στο ότι δεν τα βρήκαν η διοίκηση με το Στέφανο Σκέντο ένα αξιόλογο αμυντικό και το κυριότερο άριστο χαρακτήρα, το κενό του πιστεύουμε ότι θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Ενώ συμφώνησε αρχικά με το Μήνου η διοίκηση του Πυρσού, παίκτη της Καστοριάς, ο Μήνου άφησε τον Πυρσό στα κρύα του λουτρού και υπέγραψε στην Κοζάνη.

Κοντά σε συμφωνία με την Κοζάνη, για την απόκτηση του Τραυλού είναι η διοίκηση του Πυρσού, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κοζανίτικη διοίκηση ζητάει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό που του στέρησε η συμμετοχή στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Δημήτρης Σιόβας κέρδισε ξανά με το σπαθί του τη θέση του βασικού στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ελπίζουμε ο Πυρσός να παρουσιάσει τη νέα αγωνιστική περίοδο, νέα σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι του Πυρσού, δε θα συγχωρέσουν τη διοίκηση αν παρουσιαστεί και φέτος η ομάδα όπως πέρυσι, που δόθηκε την τελευταία στιγμή αν και στη ζωή μετράει μόνον το αποτέλεσμα.

Διότι παρακολουθούμε παίκτες που συμφώνησαν με τη διοίκηση του Πυρσού να αποχωρούν και να παίρνουν μεταγραφή σε άλλες ομάδες Κοζάνη κ.α.

Ελπίζουμε οι Αργεντίνοι που απέκτησε η ομάδα να είναι ποδοσφαιριστές που να κάνουν τη διαφορά, και να ξεσηκώσουν τους φιλάθλους.

Διότι όπως γράφαμε και παλιά ο Πυρσός μεγαλουργούσε  πάντα με ξένους παίκτες. Καλά τα δικά μας παιδιά αλλά χρειαζόμαστε ξένη βοήθεια.

Σε συμφωνία με το Στέλιο Τζερεμέ ήρθε προχθές η διοίκηση των πρασίνων, πρόκειται για έναν εξελίξιμο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που με σκληρή δουλειά θα φτάσει ψηλά.

Ανακοίνωση εξέδωσε προχθές η συντονιστική επιτροπή των ομάδων που είχαν ταχθεί κατά της αναδιάρθρωσης της Γ’ Εθνικής.

Στη μακροσκελή ανακοίνωση ότι πρέπει να σταματήσουν να πληρώνουν παρατηρητές διαιτησίας, οι οποίοι μαζί με τους διαιτητές στοιχίζουν περίπου 800 ευρώ, νοιάζονται όμως που θα βρουν τα  χρήματα οι ομάδες ;

Τον 15χρονο Αλέξανδρο Σπηλιώτη αναμένεται να εντάξει στο ρόστερ της η ομάδα του Πυρσού, ο οποίος έπαιζε πέρυσι στα Γρεβενά Αεράτα και ήταν από τα βασικά στελέχη των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Γρεβενών.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από την ομάδα Γρεβενά Αεράτα, έτσι θα δυσκολευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος να κάνει ομάδα.

Κ.Μ.

 

Πυρσός : Την Παρασκευή 1 Αυγούστου ξεκινάει την προετοιμασία η ομάδα του Πυρσού, με όνειρα και φιλοδοξίες για μία θετική πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο μεταγγραφικό κομμάτι τώρα το τοπίο είναι θολό για το πόσοι ποδοσφαιριστές είναι στο ρόστερ , τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει για το ποιοι παίκτες θα είναι στο ρόστερ και ποιοι όχι. Προχθές συμφώνησαν οι αδερφοί Λάλλου, όπως και ο 15χρονος Αλέξανδρος Σπηλιώτης όλοι της ομάδας Γρεβενά Αεράτα. Ελπίζουμε ο τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης να δημιουργήσει νέα δυναμική και πειθαρχημένη ομάδα. Επίσης με την έλευση και των δύο Αργεντίνων και με την προσθήκη ακόμη αρκετών παικτών, Τσιάτσιου, Τραυλού και άλλοι ο Πυρσός θα γίνει ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ