AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Νίκος Ανδρουλάκης: Τρεις θλιβερές πρωτιές για τη Δυτική Μακεδονία επί ΝΔ-Πρώτη σε μείωση πληθυσμού, σε ποσοστό ανεργίας και σε μείωση του πραγματικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ

Ανάρτηση Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη

Στον έκτο χρόνο διακυβέρνησής του ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε σήμερα (3-4-2025) τη Δυτική Μακεδονία.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την αντίστοιχη επίσκεψη του στην Κοζάνη στις 26 Νοεμβρίου 2021, όταν έταξε 7,5 δισ. που ακόμα αγνοούνται.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν υπό την πρωθυπουργία του, η Δυτική Μακεδονία κατέκτησε τρεις θλιβερές πρωτιές, καθώς σύμφωνα με τον Ο.Ο.Σ.Α. είναι πρώτη σε μείωση πληθυσμού, πρώτη σε ποσοστό ανεργίας και πρώτη σε μείωση του πραγματικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ. 

Οι σημερινές ανακοινώσεις με τα μεγαλεπήβολα σχέδια της ΔΕΗ γεννούν πλήθος ερωτημάτων σε έναν ιλιγγιώδη χορό υποσχέσεων δισεκατομμυρίων, όταν τα 7,5 δισ. του κ. Μητσοτάκη από το 2021 παραμένουν άφαντα.

Η ακριτική Δυτική Μακεδονία δεν θα παραδοθεί λάφυρο στα χέρια του ολιγοπωλίου της ενέργειας.

Οι προτάσεις μας για Ενεργειακή Δημοκρατία, με προμετωπίδα τη Ρήτρα Δίκαιης Μετάβασης, είναι η μόνη δίκαιη, βιώσιμη και τεκμηριωμένη διέξοδος για να πάρει ανάσα αξιοπρέπειας μια περιφέρεια, που πληρώνει τα σπασμένα των καταστροφικών επιλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Νίκος Ανδρουλάκης

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015