Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νίκη και πρωτιά ο Κτηνοτροφικός – Δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Μεγάρου – «Στραβοπάτησε» ο Βατόλακκος, ψυχωμένη η Δήμητρα

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΕΓΑΡΟ 3-1: Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, κερδίζοντας στην Καλλιράχη τον Κεραυνό Μεγάρου, στο γειτονικό ντέρμπι του ορεινού όγκου των Γρεβενών. Οι παίκτες των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα προσφέροντας καλό θέαμα. Οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες τους, προηγήθηκαν, έχασαν ευκαιρίες, όμως το Μέγαρο ισοφάρισε και τελικά η λύση για την ομάδα του Νίκου Τόλη ήρθε προς το τέλος. Μόλις στο 2΄ ο Βαγγέλης Μήττας με κοντινό πλασέ, σκόραρε εναντίον της παλιάς του ομάδας (1-0), στο 17΄ δυνατό σουτ του Χαχάμι εκτός περιοχής, στο κάθετο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Βλάχος σε κενή εστία έπιασε κεφαλιά άουτ, στο 35΄ ο Μήττας εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 48΄ ο Γιώργος Σιώτας με άπιαστο σουτ από τα 25 μέτρα, ισοφάρισε, στο 83΄ ο Ντίνος Ρόβας με πλασέ, παρά την προσπάθεια του Καλύβα, πέτυχε το 2-1. Στο 89΄ φάουλ του Παναγιώτου και με κεφαλιά ο Βαγγέλης Μήττας έκλεισε το σκορ. Πολύ καλός ο διαιτητής Δροβατζίκας (Κοτλίδας, Λιάκας).
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαργαρίτης, Μ. Καραγιάννης, Γεωργίου, ΔΡΟΥΓΑΣ, Χριστούλης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Ρόβας, Βλάχος (86΄ Δήμουλας), Παπαμιχαήλ (87΄ Ευαγγελόπουλος), ΤΣΙΑΡΑΣ, ΜΗΤΤΑΣ.
ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Ζιάκας, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (86΄ Γάκης), Τσιοπλής, Α. Κακαφίκας, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ, Χρυσής, Χαριζόπουλος, ΧΑΧΑΜΙ, ΣΙΩΤΑΣ, Α. Κακαφίκας ΙΙ (75΄ Τζάκης).
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2-2: Μετά από πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, που κράτησε μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον των φιλάθλων, οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Για τους φιλοξενούμενους η ισοπαλία αυτή τους έριξε από την πρώτη θέση, οι γηπεδούχοι παραμένουν σε θέση βολής, τέσσερις βαθμούς πιο κάτω. Η ΑΕ Ποντίων είχε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, έκανε γρήγορα στην επανάληψη το 0-2, όμως η Δήμητρα δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε και στο τέλος απείλησε με νίκη. Μόλις στο 2΄ σουτ του Ορφανίδη στο οριζόντιο δοκάρι, στο 37΄ ο Δημήτρης Ασλανίδης με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 49΄ ο Σοφοκλής Κοτζατίσογλου με εύστοχο πέναλτι (ανατροπή του Ντεμάι) πέτυχε το 0-2. Στο 56΄ ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε και ισοφάρισε στο 70΄ ο Γιάννης Τζημουρόπουλος με φανταστικό σουτ. Στο 92΄ ο Γ. Λάλλος έχασε μοναδική ευκαιρία στην αντεπίθεση. Αρκετά καλή η διαιτησία του Μωυσιάδη (Ρίγκος, Στεφούλης), στο 75΄ και 84΄ αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα αντίστοιχα οι Χ.Γ. Λάλλος, Ζέρβας.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ.Γ. Λάλλος, Τσιρώνης, Ορφανίδης, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος (40΄ λ.τ. Δ. Λάλλος), Τζημουρόπουλος, Καραδήμος, Χ.Κ. Λάλλος, Κουτσαλιάρης, Γ. Λάλλος.
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Κοτίτσα, Τέγος, Ντεμάι (75΄ Άγγ. Κοτζατίσογλου), Ζέρβας, Παπαηλίας, Σ. Κοτζατίσογλου, Μάρτιν, Καλαϊτζίδης, Καρτσιούνης (65΄ Οκουτσίδης), Μπιζιώτας, Ασλανίδης.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ