Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νίκη για Κτηνοτροφικό Αστέρα, Γρεβενά Αεράτα και Βατόλακκο – Αναλυτικό ρεπορτάζ

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-5: Εξαιρετικό ποιοτικά ήταν το παιχνίδι, όπου οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, η Δήμητρα ισορρόπησε, πάλεψε, αλλά τα Αεράτα έδειξαν μεγάλη αποτελεσματικότητα. Στο 5΄ ο Παναγιώτης Λάλλος με σουτ και στο 25΄ ο Θωμάς Λάλλος με απευθείας φάουλ έκαναν το 0-2, στο 30΄ αποβλήθηκε ο ίττης, διότι ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Κουτσαλιάρη. Στο 42΄ ο Π. Λάλλος το 0-3, στο 42΄ ο Κουτσαλιάρης εκτέλεσε πέναλτι, απέκρουσε ο Βίδρας, το δοκάρι και η μπάλα βγήκε κόρνερ. Στο 51΄ ο Μπαλοδήμος με πέναλτι έκανε το 0-4, στο 56΄ ο Στεφόπουλος και στο 59΄ με βολίδα ο Αναστασίου μείωσαν. Στο 65΄ ο Κουτσαλιάρης είχε σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και το δοκάρι, στο 73΄ ο Ραφαήλ Αποστολίδης το 2-5. Διαιτητής: Καραλιόλιος (Στεργιόπουλος, Ράντζας).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ. Λάλλος, Τσιρώνης, Ρότσι, Γκαραλιάκος, Γ. Λάλλος (46΄ Παπαδόπουλος), Τζημουρόπουλος, αναστασίου, ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, Μπιζιώτας, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Ρ. Δημόπουλος (46΄ Κατσαντώνης), Βασιλόπουλος (76΄ Γάκης), Κουρέλας, Θ. ΛΑΛΛΟΣ, Ίττης, Χαστάς (57΄ Δημητριάδης), Θ. Δημόπουλος, Αποστολίδης, ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ, Π. Λάλλος.

 

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΕΙΡΗΝΑ 4-2: Αν και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας έφθασε δίκαια στη νίκη, απέναντι στην αξιόμαχη Σειρήνα. Στο 3΄ ασίστ του Παπαγεωργίου στον Ξάνθο και 1-0, στο 17΄ φάουλ του Κουκουτσέλα και ο Ντόνας ισοφάρισε. Στο 34΄ συνδυάστηκαν Βλάχος, Σούλας, ο πρώτος έδωσε στον Ξάνθο, που έκανε το 2-1, στο 48΄ ο Σούλας αξιοποίησε σέντρα του Τζάγκα (3-1). Στο 50΄ ο Αναστασιάδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και μείωσε, στο 70΄ και 81΄ ο Βλάχος έχασε τα τετ-α-τετ, στο 86΄ σουτ του Τζάγκα, απέκρουσε ο Λιάκας και ο Τερζής έκλεισε το σκορ. Διαιτητής: Μωυσιάδης, οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πως ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσουπλίκας, Παπαστεργίου, Γεωργίου, Καραπάς (66΄ Σουρβάς), ΒΑΝΔΗΣ, Μητρέντσης, Τζάγκας, Παπαϊωάννου (46΄ Χαντάβας), Βλάχος, ΞΑΝΘΟΣ (75΄ Τερζής), ΣΟΥΛΑΣ.

ΣΕΙΡΗΝΑ: Λιάκας, Τσετίδης, Μούλα, Γιώτας (81΄ Πασάς), Ντόνας (46΄ Πατσαρίκας), ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ, Φαρμάκης, Κολέτσος, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, Γ. ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ, Κόνι.

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΚΑΡΠΕΡΟ 4-1: Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στον Βατόλακκο, η ΑΕ Ποντίων πήρε τη νίκη, ανεβάζοντας απόδοση στο β΄ μέρος. Ο Άρης πάλεψε, αλλά όταν έμεινε με 10 παίκτες, υπέκυψε. Στο 22΄ ο Ντενίς με σουτ έκανε το 1-0, ισοφάρισε στο 39΄ ο Δούμας. Στο 63΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Τσέλα, στο 65΄ και 68΄ ο Μιχάλης Ζολώτας και στο 76΄ ο Αράπογλου έκλεισαν το σκορ. Διαιτητής: Τσέτσιλας (Στεφούλης, Σιούμπουρα).

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Τσαχτσάρας, Κοτενίδης (54΄ Εμπρικίδης), σάλο, Ντοβατζίδης, Παπαηλίας, Ντενίς, Κοτζατίσογλου, Κ. Παπαδόπουλος (58΄ Ζιώγας), Αράπογλου, ΖΟΛΩΤΑΣ, Ασλανίδης (81΄ Χ. Παπαδόπουλος).

ΚΑΡΠΕΡΟ: Κυρατλίδης, Παπάς, Τεντόγλου (52΄ Παπατσάνης), Παπαγεωργίου, Γκουντούλας (38΄ Αλλίου), Καλιακάτσος (72΄ Κοντούλας), Παπαγεωργόπουλος, Τσέλα, Λάμαρης, Χριστοδούλου, ΔΟΥΜΑΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ