ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νίκη για Κτηνοτροφικό Αστέρα, Γρεβενά Αεράτα και Βατόλακκο – Αναλυτικό ρεπορτάζ

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-5: Εξαιρετικό ποιοτικά ήταν το παιχνίδι, όπου οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, η Δήμητρα ισορρόπησε, πάλεψε, αλλά τα Αεράτα έδειξαν μεγάλη αποτελεσματικότητα. Στο 5΄ ο Παναγιώτης Λάλλος με σουτ και στο 25΄ ο Θωμάς Λάλλος με απευθείας φάουλ έκαναν το 0-2, στο 30΄ αποβλήθηκε ο ίττης, διότι ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Κουτσαλιάρη. Στο 42΄ ο Π. Λάλλος το 0-3, στο 42΄ ο Κουτσαλιάρης εκτέλεσε πέναλτι, απέκρουσε ο Βίδρας, το δοκάρι και η μπάλα βγήκε κόρνερ. Στο 51΄ ο Μπαλοδήμος με πέναλτι έκανε το 0-4, στο 56΄ ο Στεφόπουλος και στο 59΄ με βολίδα ο Αναστασίου μείωσαν. Στο 65΄ ο Κουτσαλιάρης είχε σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και το δοκάρι, στο 73΄ ο Ραφαήλ Αποστολίδης το 2-5. Διαιτητής: Καραλιόλιος (Στεργιόπουλος, Ράντζας).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ. Λάλλος, Τσιρώνης, Ρότσι, Γκαραλιάκος, Γ. Λάλλος (46΄ Παπαδόπουλος), Τζημουρόπουλος, αναστασίου, ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, Μπιζιώτας, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Ρ. Δημόπουλος (46΄ Κατσαντώνης), Βασιλόπουλος (76΄ Γάκης), Κουρέλας, Θ. ΛΑΛΛΟΣ, Ίττης, Χαστάς (57΄ Δημητριάδης), Θ. Δημόπουλος, Αποστολίδης, ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ, Π. Λάλλος.

 

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΕΙΡΗΝΑ 4-2: Αν και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας έφθασε δίκαια στη νίκη, απέναντι στην αξιόμαχη Σειρήνα. Στο 3΄ ασίστ του Παπαγεωργίου στον Ξάνθο και 1-0, στο 17΄ φάουλ του Κουκουτσέλα και ο Ντόνας ισοφάρισε. Στο 34΄ συνδυάστηκαν Βλάχος, Σούλας, ο πρώτος έδωσε στον Ξάνθο, που έκανε το 2-1, στο 48΄ ο Σούλας αξιοποίησε σέντρα του Τζάγκα (3-1). Στο 50΄ ο Αναστασιάδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και μείωσε, στο 70΄ και 81΄ ο Βλάχος έχασε τα τετ-α-τετ, στο 86΄ σουτ του Τζάγκα, απέκρουσε ο Λιάκας και ο Τερζής έκλεισε το σκορ. Διαιτητής: Μωυσιάδης, οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πως ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσουπλίκας, Παπαστεργίου, Γεωργίου, Καραπάς (66΄ Σουρβάς), ΒΑΝΔΗΣ, Μητρέντσης, Τζάγκας, Παπαϊωάννου (46΄ Χαντάβας), Βλάχος, ΞΑΝΘΟΣ (75΄ Τερζής), ΣΟΥΛΑΣ.

ΣΕΙΡΗΝΑ: Λιάκας, Τσετίδης, Μούλα, Γιώτας (81΄ Πασάς), Ντόνας (46΄ Πατσαρίκας), ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ, Φαρμάκης, Κολέτσος, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, Γ. ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ, Κόνι.

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΚΑΡΠΕΡΟ 4-1: Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στον Βατόλακκο, η ΑΕ Ποντίων πήρε τη νίκη, ανεβάζοντας απόδοση στο β΄ μέρος. Ο Άρης πάλεψε, αλλά όταν έμεινε με 10 παίκτες, υπέκυψε. Στο 22΄ ο Ντενίς με σουτ έκανε το 1-0, ισοφάρισε στο 39΄ ο Δούμας. Στο 63΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Τσέλα, στο 65΄ και 68΄ ο Μιχάλης Ζολώτας και στο 76΄ ο Αράπογλου έκλεισαν το σκορ. Διαιτητής: Τσέτσιλας (Στεφούλης, Σιούμπουρα).

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Τσαχτσάρας, Κοτενίδης (54΄ Εμπρικίδης), σάλο, Ντοβατζίδης, Παπαηλίας, Ντενίς, Κοτζατίσογλου, Κ. Παπαδόπουλος (58΄ Ζιώγας), Αράπογλου, ΖΟΛΩΤΑΣ, Ασλανίδης (81΄ Χ. Παπαδόπουλος).

ΚΑΡΠΕΡΟ: Κυρατλίδης, Παπάς, Τεντόγλου (52΄ Παπατσάνης), Παπαγεωργίου, Γκουντούλας (38΄ Αλλίου), Καλιακάτσος (72΄ Κοντούλας), Παπαγεωργόπουλος, Τσέλα, Λάμαρης, Χριστοδούλου, ΔΟΥΜΑΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ