Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νέος χορηγός για την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ – Πρεμιέρα για την ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ

Πρεμιέρα με ήττα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΡΩΤΕΑ ηττήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας από την Ηρακλή Κοζάνης. Οι φίλαθλοι έδωσαν για ακόμη μία φορά το βροντερό παρόν στις κερκίδες.

 

Πρέπει οι παίκτες του ΠΡΩΤΕΑ να αφήσουν πίσω αυτό το άτυχο παιχνίδι και να εστιάσουν τν προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι.

 

Διότι όλοι γνωρίζουμε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αλλά ακόμη είναι νωρίς διότι ο ΠΡΩΤΕΑΣ διαθέτει μία δυνατή ομάδα με ταλέντο.

 

Συνέντευξη παραχώρησε στο ΚΑΝΑΛΙ 28 και στην εκπομπή «ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ» ο προπονητής των πρασίνων Ηλίας Πάλλης ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες των πρασίνων έχουν ξεμείνει από φυσική κατάσταση.

 

Με λίγα λόγια καταλογίζει ευθύνες στην πρώην τεχνική ηγεσία Γεωργιάδη και τον γυμναστή Δημόπουλο.

 

Πρέπει όλοι οι τοπικοί φορείς να βοηθήσουν την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ και τον πρόεδρο Δημήτρη Πατσιούρη διότι ο ΠΥΡΣΟΣ είναι υπόθεση  όλων και δεν χρειάζεται κριτική αλλά οικονομική βοήθεια.

 

Ξεκίνησαν να λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος πιλοτικά, διότι μην ξεχνάμε δεν επαρκεί το προσωπικό.Αξίζει λοιπόν να απονείμουμε τα εύσημα στους γιατρούς για την λειτουργία του αξονικού τομογράφου.

 

Παρότι λύθηκε η συνεργασία του Γεωργίου Γεωργιάδη με την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ εδώ και μέρες ο δραμινός τεχνικός παραμένει στη πόλη μας.

 

Τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε πιθανόν να αγάπησε την πόλη μας και τους κατοίκους. Το πέρασμα του Γεωργιάδη από τον ΠΥΡΣΟ ήταν μικρής διάρκειας και μάλλον δεν μπορεί να κριθεί.

 

Απαράδεκτη η προχθεσινή εμφάνιση του ΠΥΡΣΟΥ στο πρώτο παιχνίδι στο ΔΑΚ στο πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Μία ομάδα χωρίς αρχή  και χωρίς τέλος με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να αποχωρήσουν από το γήπεδο με κατεβασμένο το κεφάλι.

 

Eίναι η Τρίτη ήττα στην σειρά στο πρωτάθλημα για τους πράσινους που έχουν δεχτεί πέντε τέρματα και δεν πέτυχαν κανένα κακό ξεκίνημα και η κατάσταση φαντάζει δύσκολη.

 

Λάθος η χρησιμοποίηση από την αρχή του παιχνίδι του Γιώργου Κουτσομήτρου ο οποίος είχε πάρα πολύ καιρό να αγωνιστεί σε συνδυασμό με την ηλικία του.

 

Ο Γιώργος Κουτσομήτρος χρειάζεται τον ανάλογο σεβασμό από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και πρέπει να χρησιμοποιηθεί όταν είναι έτοιμος.

 

Με νέο χορηγό στις φανέλες εμφανίστηκε προχθές η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ πρόκειται για την εταιρεία γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ.

 

Με σέντρα του Χατζή πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΥΡΣΟΥ σκόραρε ο Κρεβατάς του Ρήγα Φεραίου. Ο Χατζής αγωνίστηκε στην ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ το 2008.

 

Παρότι ήταν εκτός προπονήσεων για περίπου 15 μέρες ο Κοσμίδης πήρε φανέλα βασικού στο προχθεσινό παιχνίδι ΠΥΡΣΟΥ – Ρήγα Φεραίου όπου φέρει ευθύνη για το τέρμα που δέχθηκε.

 

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ