Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νέα στοιχεία για τον 25χρονο των φυλακών Γρεβενών – Η «ερωτική ιστορία» μιας 17χρονης, ο βιασμός και η δολοφονία μιας 75χρονης

Η μικρή  «ερωτική ιστορία»  που οδήγησε…κατά λάθος  την ΕΛΑΣ  στον εντοπισμό ενός οπλοστασίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου , τελείωσε το βράδυ του Σαββάτου με τη  σύλληψη των δύο «ερωτευμένων  νεαρών».

Πρόκειται για έναν   25χρονο  δραπέτη   των φυλακών Γρεβενών και μία 17χρονη που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ  για το αδίκημα της απείθειας κατά συναυτουργία.

Ο 25χρονος , κρητικής καταγωγής , φερεται να είχε «κλεφτεί» με την 17χρονη προ μερικών εβδομάδων, κι ανεζητείτο από την ΕΛΑΣ ύστερα από καταγγελίες των συγγενών της κοπέλας. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 25χρονος που «άρπαξε»  την ανήλικη κοπέλα είχε καταδικασθεί σε 20 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό και την δολοφονία –το 2004- μίας 75χρονης σε χωριό της Κρήτης !
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Αργυρούπολης, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα.  Οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις εντολές των αστυνομικών και προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.Μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν στην Ηλιούπολη.

Ο 25χρονος είναι δραπέτης, από τον Απρίλιο του 2012, από τις φυλακές των Γρεβενών καθώς δεν επέστρεψε ποτέ από εντεκαήμερη άδεια που του είχε χορηγηθεί. Η ΕΛΑΣ είχε φθάσει στον εντοπισμό του για τον βιασμό και την δολοφονία της 75χρονης στην Κρήτη από την εξέταση DNA .  Αρχικά ο 16χρονος τότε  δράστης που βοηθούσε την ατυχη ηλικιωμένη γυναίκα  σε διάφορες δουλειές , υποστηριζε ότι δεν είχε καμμιά σχέση με τον βιασμό και τον φόνο  κι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε διπλανό  χωριό για την αγορά μίας πίτσας.

Ο 25χρονος αναζητείτο τις τελευταίες εβδομάδες  για αρπαγή της ανήλικης  που είχε γνωρίσει μέσω συγγενικών της προσώπων .
Στα πλαίσια αυτών των ερευνών πριν από δύο εβδομάδες η ΕΛΑΣ είχε αναζητήσει τα τυχόν καταλύματα του ζευγαρίου και ετσι ερευνησε το σπίτι ενός 44χρονου , φίλου του 25χρονου, στον Αγιο Δημήτριο.

Σε αυτό το διαμέρισμα βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων . Αναμεσα στα άλλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ, τέσσερα πιστόλια, μία καραμπίνα, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, πέντε περίστροφα κρότου – λάμψης, ένα αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο τύπου στυλό, δεκαπέντε σκελετοί περιστρόφων, πλήθος εξαρτημάτων διαφόρων όπλων  κι άλλα. Αρχικά  από την ΕΛΑΣ δεν δημοσιοποιήθηκε πως βρέθηκε το οπλοστάσιο. Σε πρώτη φάση διατυπώθηκαν υπόνοιες για συμμετοχή του 44χρονου σε ομάδα ένοπλης οργάνωσης, όμως στην πορεία η έρευνα στράφηκε σε τυχόν διασύνδεσή του με το οργανωμένο έγκλημα.

 

 

 

tovima.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ