Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νέα νίκη του Κτηνοτροφικού – ΄΄ Χρυσή Αλλαγή΄΄ ο Καλλιακάτσος για το Καρπερό

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες, Δήμητρα και Κτηνοτροφικός Αστέρας τέθηκαν αντιμέτωποι, με νικητή ξανά τον δεύτερο.

 

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2: Είχε προηγηθεί ο ημιτελικός κυπέλλου στην Καλλιράχη και χθες η ομάδας του Νίκου Τόλη παρουσιάστηκε ανώτερη και επικράτησε δίκαια. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων η κόπωση από το βεβαρημένο πρόγραμμα, σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν ήρεμος. Στο 5΄ ο Στέλιος Πιπέργιας από κοντά εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και «άνοιξε» το σκορ, στο 22΄ ο Κώστας Πολύζος εξαπέλυσε «κεραυνό» από τα 35 μέτρα και παρά την προσπάθεια του Μπαράκα, έγινε το 0-2. Στο 27΄ ανάποδο «ψαλίδι» του Μαλακατά έφυγε μόλις άουτ, στο 70΄ μπάσιμο στην περιοχή του Σούλα και σουτ, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαράκας. Στο 80΄ κοντινό πλασέ του Οδυσσέα Στεφόπουλου στη «ρίζα» της κάθετης δοκού. Καλός ο διαιτητής Δροβατζίκας (Ράτζας, Παπαδημητρίου).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ. Λάλλος, Τσιρώνης, Παπαδόπουλος, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ (83΄ Καραδήμος), Γ. Λάλλος (60΄ Χ. Λάλλος), Τζημορόπουλος, Τσέλα, ΜΑΛΑΚΑΤΑΣ, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΤΣΙΟΥΜΠΛΙΚΑΣ, Παπαστεργίου, Παπαϊωάννου, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΝΔΗΣ, ΧΑΝΤΑΒΑΣ, Πολύζος, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ (86΄ Καραγιάννης), Σούλας, Ξάνθος (56΄ Καραπάς), Τσαπατσάρης (70΄ Σουρβάς).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ-ΔΕΣΚΑΤΗ 0-0: Με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή τους έπαιξαν οι πρωτοπόροι, που είχαν και την κόπωση από το παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη. Έγινε καλό παιχνίδι, ο Καμβουνιακός άφησε θετικές εντυπώσεις. Στο πρώτο μέρος τετ-α-τετ του Σωτήρη απέκρουσε ο Πετκανάς, επίσης σουτ του Αποστολίδη απέκρουσε σε κόρνερ αμυντικός της Δεσκάτης. Στο 80΄ ο Μάκης Λάλλος είχε κεφαλιά από καλή θέση, άουτ. Πολύ καλός ο διαιτητής Στεργιόπουλος (Σιούμπουρα, Δασκαλόπουλος).

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: ΠΕΤΚΑΝΑΣ, Σπηλιώτης, Βασιλόπουλος, Κατσαντώνης, ΛΑΛΛΟΣ, ΙΤΤΗΣ, Θ. Δημόπουλος, Αποστολίδης, Κουρέλας, Καλαϊτζίδης (60΄ Τζάτσος), Αναστασιάδης.

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Τσικρίκης, Παπατσάνης, Λ. Λαγιόκαπας, Φάκας, Σπ. Λιούρας, Δαχλήθρας, ΑΝΤΩΝΙΟΥ (75΄ Νταμάγκας), ΣΩΤΗΡΗΣ, Ντάβαρος (70΄ Πετσιδήμος), Χρ. Λαγιόκαπας.

ΚΑΡΠΕΡΟ-ΚΙΒΩΤΟΣ 1-0: Δύσκολα, αλλά δίκαια ο Άρης έφθασε σε νέα νίκη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή, στάθηκαν όμως άτυχοι, με 5 δοκάρια (δύο ο Δούμας, από ένα Καλλιακάτσος, Χριστοδούλου και Ρότσι). Από την άλλη, ο Αλιάκμων του Γιώργου Θωμαϊδη προσπάθησε και κράτησε στην άμυνα μέχρι το 76΄. Στη φάση εκείνη, ο Παναγιώτης Χριστοδούλου έκανε σέντρα, πετάχτηκε στην «πλάτη» της άμυνας ο Βασίλης Καλλιακάτσος και λύτρωσε την ομάδα του. Καλός ο διαιτητής Καραλιόλιος (Στεφούλης, Τέγος). Οι φιλοξενούμενοι με δήλωσή τους ζητούν άλλη μια φορά την παρουσία γιατρού στα γήπεδα.

ΚΑΡΠΕΡΟ: Κιρατλίδης, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Ρότσι, Παπάς, Αχ. Κατσίκας (64΄ Καλλιακάτσος), Παπατσάνης, Λάμαρης (64΄ Χριστοδούλου), Κούτουλας, Παπαγεωργόπουλος, Δούμας (89΄ Αλίου).

ΚΙΒΩΤΟΣ: Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Μπαχτσεβάνος, Καλαϊτζίδης, Ζάχαρης, Σούλας (78΄ Χατζηγετίν), Ελεύθερος, Τσαμπεκίδης, Νούχα, Σκέρντι.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ