AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Μιχάλης Κατρίνης: Η ΝΔ κάνει στην προανακριτική ό,τι έκανε και στην εξεταστική για τα Τέμπη

Για προσπάθεια να ελέγξει και να περιορίσει τη διαδικασία στην προανακριτική επιτροπή, ακριβώς όπως έκανε και στην εξεταστική για τα Τέμπη, κατηγόρησε τη ΝΔ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

«Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είχε κάνει τη σύσταση προανακριτικής, ο κ. Τριαντόπουλος σήμερα και η δικογραφία του θα ήταν βαθιά κλεισμένη σε κάποιο συρτάρι της Βουλής και προφανώς δεν θα οδηγείτο στη δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κατρίνης επεσήμανε ότι η ΝΔ επιχειρεί να ερμηνεύσει το Σύνταγμα κατά το δοκούν και να περιορίσει τη διαδικασία. «Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη δήλωση του κ. Τριαντόπουλου, βγαίνει ο κ. Μητσοτάκης να τη χειροκροτήσει», ανέφερε, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει την εξαντλητική διερεύνηση της υπόθεσης. Αναρωτήθηκε αν η επιτροπή θα καλέσει μάρτυρες για να καταθέσουν σχετικά με το email του κ. Τριαντόπουλου προς κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα με τον κ. Κατρίνη, η ΝΔ δεν μπορεί να αποτινάξει το «πέπλο συγκάλυψης» από την υπόθεση, καθώς ήδη δύο βουλευτές της έχουν ζητήσει αντικατάσταση από την επιτροπή. «Όταν το ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε την πρόταση, η ΝΔ μίλησε για εργαλειοποίηση και λαϊκισμό. Στη συνέχεια, σύρθηκε και την αποδέχτηκε για να μη φανεί ότι συγκαλύπτει την υπόθεση», υπογράμμισε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι η ΝΔ αποφεύγει τη συγκρότηση διακομματικού προεδρείου, όπως είχε κάνει και στην εξεταστική για τα Τέμπη, ενώ «με την ίδια λογική που απέκλεισε μάρτυρες και οδήγησε τη συζήτηση στη θεωρία του ανθρώπινου λάθους, τώρα επιχειρεί να περιορίσει και τη διαδικασία της προανακριτικής».

Απαντώντας στον κ. Κελέτση, ο οποίος χαρακτήρισε τη διαδικασία «show», ο κ. Κατρίνης σχολίασε ότι το πραγματικό «show» είναι η αγωνιώδης προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει τη διαδικασία χωρίς ουσιαστική διερεύνηση. «Η ΝΔ δείχνει ότι δεν κατάλαβε τίποτα από την οργή και την αγανάκτηση της κοινωνίας μετά την τραγωδία των Τεμπών. Αν είχε καταλάβει, θα άφηνε την προανακριτική να ολοκληρώσει το έργο της, χωρίς παρεμβάσεις και χωρίς προσπάθεια ελέγχου της διαδικασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το ΠΑΣΟΚ επιμένει στη διαφάνεια και στη διερεύνηση της υπόθεσης μέχρι τέλους» τόνισε με έμφαση και πρόσθεσε ότι «υπάρχει Σύνταγμα και λαϊκή απαίτηση όλα να βγουν στο φως».

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015