Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μια γιαγιά κολλημένη … με την μπάλα

Αν και είναι 82 ετών, η Στέλλα Μαρκοπούλου αποτελεί ένθερμη οπαδό του Ραύκου, τοπικής ομάδας του Ηρακλείου και δεν χάνει ματς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Κρητική αθλητική ιστοσελίδα μίλησε για την αγάπη της για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την βεβαιότητά της ότι ο Ραύκος θα ανέβει στην Α2 Ηρακλείου!

Το prismasport.gr βρήκε την κυρία Στέλλα Μαρκοπούλου στο Άγιο Μύρωνα, ένα χωριό κοντά στο Ηράκλειο (18 χιλιόμετρα), όπου διαμένει και το οποίο είναι η έδρα της αγαπημένης της ομάδας. Η ίδια με χαρά μας μίλησε για την μεγάλη της αγάπη το ποδόσφαιρο, για το Ραύκο και το πάθος της να πηγαίνει στο γήπεδο…

Για το πως κόλλησε το μικρόβιο του ποδοσφαίρου η Στέλλα Μαρκοπούλου μας λέει χαρακτηριστικά: «Η αγάπη μου για την μπάλα ξεκίνησε από πολύ νωρίς στα μέσα της δεκαετία του ‘60 όπου ο αδερφός μου Βασίλης Μαρκόπουλος αγωνιζόταν στην ομάδα του ΕΓΟΗ και ήταν και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Ρώτα παιδί μου να μάθεις ότι δεν σου λέω ψέματα. Ο αδερφός μου με έπαιρνε σε κάθε παιχνίδι και από εκεί και πέρα δεν ήθελα και πολύ να μου αρέσει το ποδόσφαιρο».

Για την αγάπη προς την ομάδα του Ραύκου τόνισε ότι «ο Ραύκος είναι η ξεκούραση μου , είναι κάτι που μου δίνει θάρρος να συνεχίσω να αντιστέκομαι στις δυσκολίες της ζωής. Κάθομαι από το μπαλκόνι και βλέπω τις προπονήσεις. Παλιά έπαιρνα τα ρούχα της ομάδας  και τα έπλενα. Περιμένω καρτερικά να έρθει ο επόμενος αγώνας και να πάω στο γήπεδο να δω την ομάδα και να προσευχηθώ για αυτήν».

Για το τι λέει στις προσευχές της κατά την διάρκεια του αγώνα τόνισε ότι «πάντα πριν πάω στο γήπεδο σταματάω στην εκκλησία ανάβω το κερί μου και κάνω το σταυρό μου στην συνεχεία λέω την καθιερωμένη προσευχή μου: Ευαγγελίστρια μου κάνε να αρχίσει με δύναμη και με όρεξη το παιχνίδι και Άγιε Μύρωνα μου τρίαδωσε τα γκολ του Ραύκου. Εσύ θεέ μου βάλε το χέρι σου».

Για το πως την αντιμετωπίζουν οι χωριανοί της ανάφερε ότι «οι χωριανοί μου και τα παιδιά μου ξέρουν την αδυναμία μου για την ομάδα και το ποδόσφαιρο και δεν με μαλώνουν».

Τέλος η 82χρόνη αλλά πάντα νέα Στέλλα Μαρκοπούλου έκλεισε την κουβέντα μας τονίζοντας την αισιοδοξία της για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Ραύκου και άνοδο στην A2 κατηγορία της ΕΠΣΗ, από την Β’ ΕΠΣΗ που αγωνίζεται σήμερα.

Τι λένε για τη γιαγιά μέλη της ομάδας του Ραύκου

Ο Μήνας Γιακουμάκης τα τελευταία τρία χρόνια έχει αναλάβει γενικός αρχηγός στη ομάδα του Ραύκου .Ο έμπειρος παράγοντας της ομάδας του Αγίου Μύρωνα μίλησε στο prismasport.gr για την κυρία Ελένη Μαρκοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Εγώ την κυρία Ελένη την βρήκα εκεί όταν ασχολήθηκα με την ομάδα του Ραυκου. Δεν έχει κατέβει πότε να μας μιλήσει . Την ακούμε σε κάθε παιχνίδι να εμψυχώνει την ομάδα και τους παίκτες και κατά διαστήματα φωνάζει και κατά των διαιτητών. Δυο είναι τα πράγματα που μου έχουν κάνει εντύπωση. Το πρώτο είναι ότι ξέρει τέλεια τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και δεύτερον κάθεται πάντα σε συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου, ίσως και να το έχει σαν γούρι».

Ο Θοδωρής Σταματάκης είναι ένας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές στην ομάδα του Ραύκου. Ο ίδιος μιλώντας χαρακτηριστικά για την κυρία Στέλλα τόνισε ότι «για μένα ήταν πρωτοφανές αυτό που είδα όταν πρωτοπήγα στην ομάδα του Ραύκου. Στο πρώτο μου παιχνίδι μου έκανε τόσο εντύπωση που το μυαλό μου ήταν περισσότερο να κοιτάζω την κυρία Στέλλα παρά στον αγωνιστικό χώρο. Η γυναικά αυτή ξέρει μπάλα καλύτερα και από πολλούς άντρες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Δίνει οδηγίες κατά την διάρκεια τού παιχνιδιού. Όταν ζορίζεται η ομάδα μας εμψυχώνει ενώ τα χώνει και στους διαιτητές. Είναι μεγάλη μορφή η κυρία Στέλλα».

 

 

 

ΠΗΓΗ: onsports.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ