Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 η εκδήλωση του Δήμου «Χριστούγεννα στην πόλη» με πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά (φωτογραφίες)

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Γρεβενων κ. Γιώργος Δασταμάνης με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ Πολιτισμού κ. Χρήστο Πέτρου καλωσόρισαν τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση της κ. Ντίνας Αντωνίου σχετικά με τα Χριστουγεννιάτικα Έθιμα των Ελλήνων, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν με τη Διατροφολόγο Σοφία Μπάμπου και τα Χριστουγεννιάτικα Διατροφοζουζουνίσματα.

Οι δράσεις συνεχίστηκαν στην πλατεία της λαχαναγοράς όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, να βαφούν σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών και να επιδοθούν σε διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, θερμή υπήρξε η υποδοχή του Άγιου Βασίλη με τον οποίο τα παιδιά φωτογραφήθηκαν, είπαν τα κάλαντα και τέλος στόλισαν ένα δεντράκι της πλατείας. Η εκδήλωση έκλεισε με χορευτική επίδειξη από μαθητές της σχολής χορού Mueve Latino της Μαρίας Ράμμου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι διακατεχόμενοι από το πνεύμα των ημερών έσπευσαν να βοηθήσουν δίνοντας χαρά στους παρευρισκόμενους. Ειδικότερα ευχαριστούμε τη φιλόλογο Ντίνα Αντωνίου, την διατροφολόγο Σοφία Μπάμπου, την χοροδιδάσκαλο Μαρία Ράμμου και τους μαθητές της, τις μαθήτριες Σοφία Αμπατζίδου, Φωτεινή Λάζου και Αντονέλα Μιφτάρη του Τμήματος Βρεφοκομίας ΙΕΚ Γρεβενών και τις εθελόντριες Ελένη Ανδρεάδου, Ντίνα Ζιώγα και Τζωρτζίνα Δασκαλοπούλου για την πολύ σημαντική βοήθειά τους και τέλος τον Πρόεδρο της Δημοτικής Γρεβενών κ. Στέργιο Πουρνάρα για την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ