Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση παρουσίασης του έργου της Δημοτικής Αρχής

 

 

Με λόγο τεκμηριωμένο και με τα αναμφισβήτητα στοιχεία των αριθμών παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009 από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο στην κατάμεστη από Δημότες αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής κατά την τριετία 2007-2009 καθώς και ο μελλοντικός αναλυτικός σχεδιασμός.

 

 

Μετά από τους θερμούς χαιρετισμούς του Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και του πρώην Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστου Φώλια, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Γρεβενών περιγράφοντας αναλυτικά το έργο που συντελέστηκε τα τρία τελευταία χρόνια λέγοντας πως «ήδη μέσα στα πρώτα χρόνια, υλοποιήσαμε σχεδόν το 80% των εξαγγελιών μας και πως καταβάλλουμε προσπάθεια το ποσοστό αυτό να αγγίξει το 100 %».

 

Ο κ. Νούτσος τόνισε επίσης ότι «Σ’ αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας. Κανείς ποτέ από μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει πολλά. Αντίθετα, μπορούμε πολλοί με λίγη προσπάθεια ο καθένας να καταφέρουμε να αλλάξουμε την πορεία του τόπου αυτού.

 

Συνεχίζουμε  με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει.

 

Συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και παθιασμένα να παλεύουμε για το κοινό καλό, για το καλό του τόπου, για το καλό των πολλών.  Χωρίς διακρίσεις, χωρίς υστερόβουλες και κρυφές σκέψεις. Με φωνή ξεκάθαρη, με απόψεις κατασταλαγμένες και κυρίως με συνέπεια λόγων και έργων». 

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο πρώην Βουλευτής του Νομού κ. Χρήστος Φώλιας, ο Δήμαρχος Ηρακλεωτών κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Αργούς Ορεστικού κ. Νίκος Τοτονίδης, ο Δήμαρχος Ασκιού κ. Βασίλης Πάτρας, Πρόεδροι  Κοινοτήτων του Νομού, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Γρεβενών κ. Ράμμος, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμοί εστάλησαν από τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Αθανάσιο Χαντάβα καθώς και από Νομάρχες και Δημάρχους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ