Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Γρεβενών

Η συμμετοχή των σωματείων ήταν για άλλη μια χρονιά μεγάλη, έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου, που ψηφίστηκε ομόφωνα από τους συλλόγους. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Γιώργος Κοσματόπουλος, ευχαρίστησε τα σωματεία για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας πως έχουν γίνει από όλους σημαντικά βήματα για την εξάλειψη φαινομένων βίας. Ψηφίστηκε ως όριο ηλικίας ποδοσφαιριστών τα 45 χρόνια για την Α’ και Β’ κατηγορία, ενώ οι ομάδες της Α’ θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά 2 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας που διέπει τους ανθρώπους της ΕΠΣ η προτροπή που έκανε ο Κοσματόπουλος προς τα σωματεία, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι καλύτερα να βγει μια ομάδα 7η χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστον νεαρούς ποδοσφαιριστές, παρά 2η βασιζόμενη ως επί το πλείστον σε μεγάλους.

Η Α’ κατηγορία της περιόδου 2012-13 θα απαρτίζεται από 12 ομάδες, εκ των οποίων θα υποβιβάζεται η τελευταία. Υπάρχει πρόβλεψη για διεξαγωγή μπαράζ μεταξύ των τελευταίων 4 ομάδων, εφόσον έχουν βαθμολογική διαφορά μεταξύ τους ως και 5 βαθμούς, το ίδιο θα γίνει για τον προβιβασμό από τη Β’ κατηγορία, όπου προβλέπεται διεξαγωγή μπαράζ μεταξύ των πρώτων 4, με την ίδια βαθμολογική δικλίδα των 5 βαθμών.

Σε εποχή οικονομικής δίνης η ΕΠΣ Γρεβενών αναζητά τρόπους να ελαφρυνθούν τα σωματεία και να δίδεται κίνητρο για τους παράγοντες και τους αθλητές. Δεν είναι μόνο το χαμηλό κόστος συμμετοχής που έχει θεσπίσει η ένωση, αλλά και άλλες πρωτοβουλίες, θα συσταθεί τράπεζα αίματος για τους συλλόγους, ενώ ήδη γίνονται προσπάθειες και επαφές για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Επίσης, ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Κοσματόπουλο η διεξαγωγή τριών τουλάχιστον σεμιναρίων πρώτων βοηθειών, τα οποία θα κληθούν να παρακολουθήσουν πρώτιστα παράγοντες γυμναστές και προπονητές. Στα σεμινάρια θα  αναλυθούν βασικές αρχές από καρδιολόγο, ορθοπεδικό και παθολόγο και διεξάγονται με δεδομένο ότι η παρουσία γιατρών στα γήπεδα είναι ιδιαίτερα δαπανηρή και οι πόροι ελάχιστοι.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ