Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η Ανοικτή Πρωτοβουλία Κατάκαλης για τη γέφυρα της Σιούτσας (5-7-2011)

Ας επανέλθουμε για άλλη μια φορά στο περιβόητο θέμα της γέφυρας της Σιούτσας στην Κατάκαλη με αφορμή τις προσβλητικές δηλώσεις του πρώην νομάρχη Γρεβενών.

Πρώτα από όλα επιστρέφουμε ακέραιους όλους τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στον κ.Ντένη μας, προς τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν μέχρι να επιτευχθεί η παράδοση της στρατιωτικής γέφυρας στο δήμο Δεσκάτης.

Δεν θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα μαζί του γιατί για μας αποτελεί ένα ανακυκλώσιμο πολιτικό που με μεθόδους που μόνο αυτός γνωρίζει μεταπήδησε στο δήμο Γρεβενών παίρνοντας μαζί του όλα τα ασημικά της πρώην Ν.Α Γρεβενών.

Για μας έπαψε να υπάρχει ως πολιτική οντότητα όταν στις 13-12-2009 στην Ανοικτή Συνέλευση Συγκεντρωμένων, στην έδρα του τότε δήμου Χασίων, στο Καρπερό ήραμε δημόσια την εντολή εκπροσώπησης μας και θυροκολλήσαμε την παραίτησή του στην είσοδο του κτιρίου της Νομαρχίας Γρεβενών.

Για μας ο Ντένης δεν υφίσταται με καμία αρμοδιότητα άσχετα αν ο ίδιος εμφανίζεται δημόσια ως χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Είναι δήμαρχος Γρεβενών , ας τον ανεχτούν οι συμπαθέστατοι συμπατριώτες και πέραν τούτου ουδέν.

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση του και το χαμηλό επίπεδο σπουδών του ίσως είναι ο λόγος που θεώρησε ότι άλλοι τεχνικοί πραγματικοί επιστήμονες στην Περιφέρεια ή στην ελεύθερη αγορά δεν θα έχουν δήθεν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν και να θεμελιώσουν μια προκατασκευασμένη σιδερένια γέφυρα μήκους 98 μέτρων.

Στις αρχές της δεκαετίες του 1980, αν θυμάμαι καλά , στο τμήμα εθνικής οδού Καλαμπάκας Γρεβενών στον ίδιο χείμαρρο ,Σιούτσα, υπήρξε αναλόγου μεγέθους στρατιωτική γέφυρα, η οποία αφού παρέμεινε ελάχιστα αντικαταστάθηκε από την τωρινή γέφυρα από μπετόν. Λίγα χρόνια πριν και σε εκείνο το σημείο της εθνικής οδού η διέλευση γινόταν με τσιμεντόστρωση.

Επίσης στο πέρασμα του Αλιάκμωνα στην Παλιουριά το καρούλι αντικαταστάθηκε με στρατιωτική γέφυρα που υπάρχει μέχρι σήμερα , 45 χρόνια μετά και εξηπηρέτησε άριστα τις ανάγκες της περιοχής.

Αφού ο ίδιος ως νομάρχης, δεν φρόντισε, τις καλές εποχές που έρεε το χρήμα και ασχολιόταν με γιορτές και πανηγύρια , βλέπε γουρνοχαρές κλπ και επίσης εξαργύρωνε υποχρεώσεις της ΔΕΗ φτιάχνοντας γέφυρες στο «πουθενά» , εμείς ως ρεαλιστές με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τις δύο στρατιωτικές γέφυρες συνολικού μήκους 98 μέτρων.

Μπορεί σε εμφάνιση να μην έχουν ντιζάιν αλλά εμείς θα τις κάνουμε «κουκλί» και κυρίως θα σώζουν ζωές κάτι που μέχρι τώρα δεν φάνηκε να απασχόλησε τον ίδιο.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και να τον φωτίσει ο θεός που πιστεύει για να τα βγάλει πέρα με τον «κόκκινο» χρεωμένο με πολλά εκατομμύρια δήμο που του άφησαν παρακαταθήκη οι κολλητοί του και να μην ασχολείται με το δήμο Δεσκάτης δεν χρειαζόμαστε τις φτωχές «πεφωτισμένες» γνώσεις και εκτιμήσεις του.

Υ.Γ Αλήθεια τι έγινε με εκείνη τη δημόσια θέση του ότι η Ντόρα θα τον έχριζε υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μάλλον έγιναν πολλές κωλοτούμπες από τότε, καθότι συνηθίζεται στην περιοχή μας το σπορ της κωλοτούμπας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ